IVANA PETERS O SARADNJI SA CECOM U ZVEZDAMA GRANDA Pevačica progovorila o sukobu sa Ražnatovićevom, sve stavili u JEDNU REČ
Foto: Dragan Kadić

potpuno ispunjena

IVANA PETERS O SARADNJI SA CECOM U ZVEZDAMA GRANDA Pevačica progovorila o sukobu sa Ražnatovićevom, sve stavili u JEDNU REČ

Stars -

Ivana Peters je već treću sezonu zaredom deo stalne postavke mentorskog tima Zvezda Granda. Pevačica je ovoga puta u timu Svetlane Cece Ražnatović i s njom vredno radi na kandidatima koji se takmiče u pomenutom programu.

Kako ističe, ponosna je na saradnju sa Cecom i drago joj je što je njen tim postao kao jedna porodica.

Ceca Ražnatović
foto: Printscreen/Zvezde Granda

- Cecini kandidati su fenomenalni, vidi se da su dobra deca, među njima nema zavisti, sujete, samo žele da nauče nešto novo kako bi bili sve bolji i bolji iz kruga u krug. Imamo zajedničku grupu koja se zove „sektaši“, druže se svi međusobno, pevaju... - rekla je Ivana na samom početku našeg razgovora, i objasnila kako se slaže sa Cecom.

- Među nama nema sukoba jer imamo isto viđenje kako neki kandidat treba da se spremi. Ja sam zadužena za pesme koje su meni poznate, ona je za repertoar koji je njoj približan, i za sada odlično funkcionišemo - ispričala je pevačica, koju publika ima priliku da gleda u mjuziklu „Veselo devojačko veče“.

- Drago mi je što je predstava u kojoj igram dobila veliku pažnju publike. Nedavno smo u Banjaluci dobili i nagradu za najgledaniji mjuzikl. Ne znam kako izdržavam ovaj tempo, ali imam veliku volju da sve što radim uradim onako kako se očekuje od mene. Otkako sam imala koronu, više se umaram - rekla je Ivana.

Ivana Peters, Ivana Pavković, Ivana Negativ
foto: Ana Paunković

kurir.rs/alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track