ŠTA ĆE MUŽ DA JOJ KAŽE NA OVO?! Švonja zaronila pod vodu, pa se POLJUBILA s Italijanom Rodžerom! Svi bruje o NJENOM POTEZU! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

SPREMNA NA SVE

ŠTA ĆE MUŽ DA JOJ KAŽE NA OVO?! Švonja zaronila pod vodu, pa se POLJUBILA s Italijanom Rodžerom! Svi bruje o NJENOM POTEZU! (FOTO)

Stars -

Manekenka i supruga fudbalera Filipa Đordevića, Jovana Đorđević Švonja, nedavno je postala deo italijanskog avanturističkog rijalitija u kome se bori za opstanak. Čini se da je atraktivna brineta spremna na sve kako bi što duže tamo ostala i pobedila, pa joj ne pada teško ni ljubljenje sa cimerima.

Jovana Švonja
foto: Printscreen/Tik Tok

Žena bivšeg fudbalera "Crvene zvezde" i srpskog reprezentativca trenutno se nalazi na "ostrvu odbačenih", plaži na kojoj je društvo pravi samo jedan učesnik i maneken - Rodžer, sa kojim se dosta zbližila. Njih dvoje imaju razne zadatke koje treba uspešno da obave, a sve kako bi osvojili nagradu i sagradili splav kojim bi se vratili kod ostalih takmičara.

Jovana Švonja
foto: Printscreen YT

Jedan od zadataka koji su imali je i "test apneje", odnosno zadržavanja daha i ljubljenja pod vodom minimum 30 sekundi. Ipak, čini se da nijedno od njih dvoje nisu u dobroj kondiciji, pa su posle svega 15 sekundi ljubljenja izronili iz vode, svesni da su izgubili igru.

Jovana Švonja
foto: Pritnscreen Instagram

Kako prenose italijanski portali, Jovana i Rodžer će do daljnjeg ostati na ostrvu odbačenih, a svi željno iščekuju njihov naredni zadatak.

Jovana Švonja
foto: Pritnscreen Instagram

Slika manekenke i njenog cimera proširila se društvenim mrežama, a mnogi se pitaju da li ovakvo ponašanje priliči udatoj ženi, kao i da li njen muž vidi kako mu se supruga ponaša.

Jovana Švonja, Filip Đorđević
foto: Instagram

Podsetimo, Jovana je pred ulazak u italijanski rijaliti otkrila razlog učešća u istom.

- Ne želim da me poznaju kao ženu fudbalera, ja sam Jovana Đordević. Volim rokenrol, s*ks i picu. Kada nešto želim, ja ću to sebi i priuštiti. Tvrdoglava sam i želim da pobedim u rijalitiiju - rekla je Jovana.

Jovana Švonja, Jovana Đorđević
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja