02:42

POGLEDAJTE ŠOK SNIMKE! DESNA RUKA VELJE NEVOLJE SUROVO PRETI TAMARI I JELENI: Siso jedna, skupljaće te po ulici! DAJ PARE ZA VELJU

MILJKOVIĆ PRETI STARLETAMA

POGLEDAJTE ŠOK SNIMKE! VELJA IZ ĆELIJE UTERUJE DUGOVE A MARE PRETIO TAMARI I JELENI: F*kso jedna, skupljaće te po ulici! DAJ PARE!

Stars -

Veljko Belivuk (36), zvani Velja Nevolja, optužen je za svirepe zločine, nezapamćene na ovim prostorima, zbog čega mu se već uveliko sudi, a iz zatvora uteruje dugove poznatim pevačima.

Vođi surovog klana, kako Kurir saznaje, pojedine pevačice, starlete, pevači, pa i sportisti duguju određene svote novca, te on preko svojih ljudi traži da mu se to vrati. Ima svoje ljude, prema rečima našeg sagovornika, kao i spisak dužnika koji je podugačak, a iznosi su od 500 do 5.000 evra.

Desna ruka Veljka Belivuka (Velje Nevolje) inače preti ženama sa javne scene o čemu svedoče i snimci koji su isplivali u javnosti.

Marko Miljković koji godinama sarađuje sa Belivukom video je snimke koje je Jelena Krunić, bivša rijaliti zvezda, postavila na svoj Instagram, a vezani su za Veljka, što mu je zasmetalo, pa joj je uputio preteći poziv.

Jelena Krunić
foto: ATA Images

"Da li me čuješ? Mare je. Samo da ti skrenem pažnju na nešto, klipove koje kačiš za Velju, slušaj me, k*rvo, f*kso jedna mala, nemoj da te skupljaju po ulici", pretio je Miljković, a Jelena mu odgovarala psovkama.

Jelena, koja je na svoje mreže postavila i fotografiju iz policije nije jedina koja je dobijala pretnje, već i bivša voditeljka i rijaliti učesnica Tamara Đurić.

"Moraš da povedeš verenika, da i njega j*bemo. Kada ćeš dve glave da vratiš za Velju?", pričao je on Tamari.

Tamara Đurić
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, Jelena je jednom prilikom za Kurir rekla da se ne plaši Velje Nevolje.

"Ne plašim se ni za svoju bezbednosti, niti za bezbednost svojih bližnjih, jer znam dosta stvari i dosta toga što se dešava i pet koraka unapred šta bi se desilo. Plašim se samo Boga", rekla je ona i dodala:

02:42

POGLEDAJTE ŠOK SNIMKE! DESNA RUKA VELJE NEVOLJE SUROVO PRETI TAMARI I JELENI: Siso jedna, skupljaće te po ulici! DAJ PARE ZA VELJU

"Nemam problem s tim da iznosim istinu, pa makar me to koštalo i života. Poturili su bombu pod auto mom prijatelju, koga znam 15 godina. To je normalan i porodičan čovek. Slomili su mu i vilicu, tačno znam ko je to uradio. Nadam se da će odrobijati svoju kaznu."

Veljko Belivuk, Ritopek, Marko Miljković, Horor u Ritopeku
foto: Zorana Jevtić, Dado Đilas, Ana Paunković

Kurir.rs

Bonus video:

00:59

Rasta po PRVI PUT javno pričao o odnosu sa Belivukom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja