ONE KAO DA SE NISU PORODILE! Dame sa javne scene odmah dovele tela do SAVRŠENSTVA, a jedna pokazuje obline u Dubaiju! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

BRZO SE VRATILE U FORMU

ONE KAO DA SE NISU PORODILE! Dame sa javne scene odmah dovele tela do SAVRŠENSTVA, a jedna pokazuje obline u Dubaiju! (FOTO)

Stars -

Višak kilograma, loša frizura i šminka, ali i bilo kakav drugi nedostatak, za novopečene majke srpske estrade izgleda su totalna nepoznanica.

Uprkos tome što su se nedavno porodile one blistaju i izgledaju savršeno.

Dokaz ovim tvrdnjama je najnovija fotografija pevačice Katarine Grujić koja je tri meseca nakon porođaja otputovala u Dubai i "zagrmela" u kupaćem kostimu. Ravan stomak, ali i zategnute noge krase suprugu fudbalera Marka Gobeljića kome je sredinom decembra podarila ćerku Katju.

Katarina Grujić
foto: Printscreen/Instagram

Glumica Marijana Mićić porodila se u novembru, ali je malo nakon porođaja objavila selfi fotografiju na kojoj se vidi da je povratila vitku liniju u kratkom roku. Ona je početkom decembra na svet donela ćerku kojoj su ona i njen izabranik Miša dali ime Ana.

film Leto kad sam naučila da letim, Marijana Mićić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Ana Sević postala je majka po treći put početkom marta. Ona se porodila 3. marta u Beogradu a posle samo devet dana objavila je fotografiju na kojoj se vidi da je povratila devojačku liniju. Ona i njen izabranik Danijel Nedeljković dobili su sina kome su dali ime Simeon. Njih dvoje imaju i ćerku Senu dok iz braka sa pevačem Darkom Lazićem ima naslednicu Lorenu.

Ana Sević
foto: Printscreen

Anđela Manitašević porodila se po drugi put 7. marta. Ona i fudbaler Nemanja Branković dobili su ćerku kojoj su dali ime Lola. Anđela je nakon samo sedam dana objavila fotografiju na svom Instagram nalogu na kojoj se vidi da igleda prelepo te da je liniju dovela do savršenstva. Inače, ona sa fudbalerom Reala Lukom Jovićem ima trogodišnjeg sina Davida.

Kurir.rs

Bonus video:

00:12

Dara Bubamara zatresla sedmice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja