AJFONKA I MAJA SE NE RAZDVAJAJU: Otvoreno govore o rijalitiju, plastičnim korekcijama i LJUBAVI! Samo oko jedne osobe se NE SLAŽU
Foto: Printscreen/Instagram

BEZ DLAKE NA JEZIKU

AJFONKA I MAJA SE NE RAZDVAJAJU: Otvoreno govore o rijalitiju, plastičnim korekcijama i LJUBAVI! Samo oko jedne osobe se NE SLAŽU

Stars -

Rijaliti učesnice Tijana Ajfon i Maja Marinković po svemu sudeći se ne razdvajaju.

One su se pojavile u jednom beogradskom klubu, dok su na njima silikoni pucali. Maja je tom prilikom otkrila da li će se vraćati u "Zadrugu 5".

Maja Marinković
foto: Printscreen/Instagram

- Nikad ne reci nikada. Ne razmišljam o tome trenutno, ali u nekom trenutku zašto da ne. Kod mene se to nikada ne zna, ali uživam na slobodi. Ne razmišljam, ja radim sve iskreno, ako dođe do toga tada ću razmišljati, sada mi je super - poručuje Maja.

Tijana Ajfon kaže da ne bi sada ušla u rijaliti.

- Ja sam toliko zauzeta privatnim poslom, Maja je još mlada, ja imam 30 godina, nemam ni volje ni vremena da se kompromitujem. Tamo se zaljubiš u drvo, posvađaš se oko čaše. Žao bi mi bilo da Maja uđe jer sam na nju navikla - kaže Ajfonka.

Tijana Ajfon
foto: Kurir televizija Printscreen

- Ja sam rešla igricu. Kada me spominju odgledam klipove, ali toliko uživam u svom životu. Sve što imam objasniću kada bude vreme. Mina je ušla? Zaista ne znam. Svaki ulazak je dobrodošao, ali Mina i ja nismo u dobrim odnosima. Luku poznajem, nismo bili zajedno, Mina mu je ružna prošlost - priča Marinkovićeva i priznaje da li će raditi još neku estetsku korekciju:

- Ja volim da se održavam i to se na meni vidi. Svaka žena treba da radi na unutrašnjoj i spoljašnjoj lepoti, ja sam zadovoljna.

Ajfonka s druge strane kaže da nikad nije zadovoljna, a dodaje da je u super odnosima sa Minom Vrbaški.

- Kako sam starija, ja sam nezadovoljnija. Nisam protivnik estetskih operacija, ako nešto usrećuje žene treba to da rade. To je u svetu najnormalnije - istakla je ona.

Maja je ostala tajnastvena kada je u pitanju njen ljubavni život, a kaže da je sa Milanom Jankovićem Čorbom u sjajnim odnosima.

"Cica i ja smo u odličnim odnosima, tako će i ostati", kaže ona.

Milan Janković Čorba, Maja Marinković
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/K.Đ/Blic

Bonus video:

00:15

Maja ponovo kopira Anu Korać

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track