NISAM PANIČAR, ALI TRUDNOĆA JE RIZIČNA! Zvezde Granda čekaju BLIZANCE, pevačica otkrila detalje: ŠOKIRALI se kad su saznali!
Foto: Damir Dervišagić

progovorila

NISAM PANIČAR, ALI TRUDNOĆA JE RIZIČNA! Zvezde Granda čekaju BLIZANCE, pevačica otkrila detalje: ŠOKIRALI se kad su saznali!

Stars -

Estradni par Ivana Pavković i Petar Mitić imaju sina, a on će za nekoliko meseci dobiti pojačanje, dva brata. Pevačiaca je u programu uživo otkrila sve detalje trudnoće koja je oduševila domaću javnost.

Ivana Pavković
foto: Damir Dervišagić

- Osećam se super. Ta prva tri meseca kada treba da se čuvam su prošla ok, mirujem. Osećam se dobro. Trudnoća se vodi kao rizična. pa ne mogu da radim i moram da se čuvam, ali dobro - rekla je Ivana, pa otkrila da su se iznenadili što je u pitanju blizanačka trudnoća:

- Bilo nam je baš šok, ali pozitivan. Iznenadili smo se što su blizanci jer nema bilzanaca ni kod mene ni kod Petra u porodici, kad smo čuli bilo nam je neerovatno. Ali baš smo srećni, Bog nas je nagradio - rekla je pevačica u Premijera Vikend Specijalu.

Kako je zatrudnela u toku pandemije korona virusa, voditeljke su je pitale da li ju je bilo strah zbog situacije u kojoj se ceo svet našao.

Ivana Pavković
foto: Damir Dervišagić

- Ja po prirodi nisam paničar. I kad je bilo najgore, smatraam da namje imunitet dobar jer se krećemo među puno ljudi. Više virusa mi donese mali iz vrtića. Ali pokazalo se da imamo dobar imunitet - rekla je pevačica.

Kako će porodica Mitić- Pavković uskoro postati petočlana, dosta toga će morati da bude podređeno najmlađim čllanovima.

- Biće sigurno naporno prvih par godina. Ali mi stvarno imamo veliku pomoć. I moja mama i Petrova mama, imamo i tu neke devojke koje nam pomažu i sestra moja. Svi su oduševljeni i spremni da pomognu. Ja stvarno muziku volim i to je moja prva ljubav i neću dozvoliti da moja muzika trpi, ali će eto verovatno nekih godinu dve, sve to opravdano biti po strani - rekla je ona.

Ivana Pavković je otkrila i da planira da izda jednu pesmu i snimi spot.

- Jednu pesmu spremam, čekam da mi se završi tekst. Tako da ću verovatno snimiti spot i objaviti tu pesmu - otkrila je Ivana.

Ivana Pavković
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

03:57

PROŠLA GODINA NAM JE BILA ODVRATNA: Petar Mitić i Ivana Pavković teško podneli borbu sa koronom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track