EVO ŠTA JE FUDBALER URADIO ODMAH NAKON ŠTO MU JE SOFIJA RODILA SINA: Luka nije časio časa, a izabrali su i posebno ime za BEBU!
Foto: Instagram screenshot

VELIKA SREĆA

EVO ŠTA JE FUDBALER URADIO ODMAH NAKON ŠTO MU JE SOFIJA RODILA SINA: Luka nije časio časa, a izabrali su i posebno ime za BEBU!

Stars -

Manekenka Sofija Milošević rodila je juče drugog sina. Verenica fudbalera Luke Jovića porodila se u Madridu, a srećni roditelji dečaku su dali ime Teodor.

Ponosni tata se odmah oglasio na Instagramu i objavio fotku mame i bebe iz porodilišta.

Dok se Sofija porađala, fudbaler Reala boravio je u Danskoj sa reprezentacijom Srbije, gde treba da igra prijateljsku utakmicu sa domaćinom. Jović je rođenje sina odmah proslavio sa našim fudbalerima, piše Informer.

- Čim su mu javili da je dobio dete, Luka je počeo da čašćava kolege. Fudbaleri su se šalili na njegov račun, kako nije neki zavodnik čim pravi samo mušku decu - otkriva izvor i dodaje da je sportista sve vreme bio na vezi sa svojom verenicom:

- Jedva je čekao da vidi sina, pa je odmah pozvao Sofiju na video-poziv. Oduševio se kada je na kameri ugledao malog Teodora. Posle je zvao i tokom dana, puštao joj je pesme i prenos slavlja iz Danske - dodaje izvor.

Sofija Milošević
foto: Damir Dervišagić

Fudbaler Reala jedva čeka da se vrati u Madrid i bude sa svojom porodicom.

- Luka se odmah posle utakmice vraća u Španiju, tako da će imati vremena da se pripremi za Sofijin i Teodorov dolazak iz porodilišta. I njihov stariji sin Aleksej jedva čeka da vidi batu - priča izvor.

Sofija kaže da će učiniti sve da njeni sinovi izrastu u dobre ljude.

- Stalno razmišljam u kakav svet donosim svoju decu, u kakvom će okruženju stasavati, da li ću uspeti da ih usmerim na pravi put... Mene su uz mamu podizali i moji baka i deka, to su najbolje osobe koje sam ikad srela i oni su me naučili osnovnim vrednostima koje želim da prenesem svojim sinovima. Pre svega, da budu dobri ljudi, ali da budu i borbeni, da rade na svom usavršavanju u kom god smeru otišli. Želim da budu nesebični, da poštuju i vrednuju žene, i mene, i sve oko sebe - poručuje manekenka.

Luka Jović, Sofija Milošević
foto: Instagram

Kurir.rs/K.Đ/Informer

Bonus video:

00:17

Kao rasno žensko: Trudna Sofija pozirala ispred ogledala, a ona dala hit komentar

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track