01:06

Marija Mikić iskreno o trudnoći, ali i o tome koliko je osetljiva: Pokazala telefon i fotku kako je plakala

realna priča

MARIJA MIKIĆ U SRED EMISIJE POKAZALA TELEFON SA ZANIMLJIVOM FOTOGRAFIJOM: Da vidite da je istina ovo što pričam SAD ĆU DA POKAŽEM

Stars -

Pevačica Marija Mikić je u Relanoj priči pričala o svojoj borbi za potomstvo, o tome koliko je srećna što je ostala trudna, ali je pokazala i jednu fotorafiju koja ptkriva sve o njenim osećanjima

Gošća Realne priče bila je popularna pevačica Marija Mikić, koja je nedavno na specifičan način obelodanila da je u drugom stanju. Svoju priču o borbi za potomstvo ispričala u novoj epizodi Realne priče.

Marija Mikić
foto: Kurir Televizija

Marija Mikić je u jednom trenutku ispričala i koliko je emotivna, te je progovorila o tome da je neposredno pre snimanja emisije imala emotivni trenutak i zaplakala zbog filma.

Marija Mikić
foto: Kurir Televizija

Pevačica Marija Mikić je pokazala telefon i fotografiju koja sve to i potvrđuje. Na slici je vidljiva suza i pomalo razmazana šminka, koju je Marija odmah prepravila.

Marija Mikić
foto: Kurir Televizija

- Gde mene potrefi film da pogledam sa pet različitih trudnica i njihovih priča o trudnoći - jedna usvaja dete, jedna je trudna, jedna ne može da ostane trudna, ova mrzi što je trudna. Ja se šminkam i plačem. Imam i sliku. Pogledaj - ispričala je Marija Mikić i pokazala fotografiju na kojoj plače.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

09:44

BEBA ME ŠUTIRALA DOK SAM PEVALA Marija Mikić otkrila zašto sebe smatra pobednicom Pesma za Evroviziju: IZDRŽALA ŠTO MNOGI NISU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track