EVO KO JE MISICA DAJANA KOJA JE UHAPŠENA ZBOG PROSTITUCIJE: Udala se za biznismena, pobedila opaku bolest, bila u OVOM rijalitiju!
Foto: Printscreen/Instagram

uhvaćena na delu

EVO KO JE MISICA DAJANA KOJA JE UHAPŠENA ZBOG PROSTITUCIJE: Udala se za biznismena, pobedila opaku bolest, bila u OVOM rijalitiju!

Stars -

Slavica Dajana Tripunović (51), nekadašnja misica i pevačica uhapšena je pre nekoliko dana u velikoj akciji policije usmerenoj protiv elitne prostitucije.

Kako Kurir sazaje, poslednja mis Jugoslavije, koja je učestvovala i na izboru za Mis sveta, uhvaćena je "na delu".

Inače, Slavica Tripunović davne 1991. okitila se titulom Miss Jugoslavije i našu zemlju predstavljala je na svetskom izboru.

Nakon učešća na izboru za mis postala je pevačica, uzela umetničko ime Dajana, pod kojim je snimila nekoliko albuma. Učestvovala je i u rijalitiju "Farma" 2009. godine a onda se povukla iz javnosti.

Pevačica je imala probleme 2009. godine kada joj je dijagnostifikovan rak grlića materice. Na svu sreću, opaka bolest je otkrivena u najranijoj fazi, te se sve dobro završilo.

- Došlo je i odrastanje mog sina, koji završava košarkašku akademiju u Italiji. To je moja svetla tačka i mogu da mu se posvetim. Došlo je vreme da se posvetim sebi i putovanjim za koje nisam imala dovoljno vremena - istakla je Slavica nedavno za "Kurir".

Dajana ima sina Aleksu koji joj je davao podršku tokom teških dana kroz koje je prošla i 2012. godine. Bivša misica se udala 2013. godine za biznismena Davida iz Kanade, koji je Slavici poklonio Tipunovićevoj i stan u Beogradu. Dajana danas živi daleko od očiju javnosti.

- Od 18. godine sam u medijima, putovala sam, bavila se privatnim poslom, ispunjavala sebi želje, nemam za čim da žalim, sve što sam htela ispunilo se. Aleksu sam dobila posle 30. i onda sam se smirila, otvorila kozmetičko-frizerski salon i sad radim na otvaranju još jednog. Mnogi mi zameraju što sam napravila toliku pauzu u muzičkom svetu, pitaju me što me nema… Nastupam, ali ne toliko intenzivno, ne idem po svadbama, radim po diskotekama u inostranstvu - svojevremeno je izjavljivala Dajana i dodala:

- Nije da ništa ne radim, ja mnogo toga radim, ali moji poslovi nisu medijski eksponirani. Ne znam koliko ljudi zna da sam se pre bavila ugostiteljstvom, pa bih ponovno volela ući u te vode. Dugi niz godina bavim se proizvodnjom ruža, imam staklenike s ružama i to već 15 godina.

Kurir.rs

Bonus video:

00:13

Zavirite na svadbu Mladena i Jelene

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track