SVE MOŽE DA BUDE, ALI GEJ I MAKRO NIKAKO Era Ojdanić o tvrdnjama da njegov unuk ŽIVI s menadžerom: Plašim se da će mi ĆERKA UMRETI
Foto: Printscreen

progovorio

SVE MOŽE DA BUDE, ALI GEJ I MAKRO NIKAKO Era Ojdanić o tvrdnjama da njegov unuk ŽIVI s menadžerom: Plašim se da će mi ĆERKA UMRETI

Stars -

Dušan Banjać, Jelena Jojić i Nikola Anđelić, unuk Ere Ojdanića, uhašđeni su zbog sumnje da su učestvovali u posredovanju prostitucuje.

Kako se navodi, oni su uzimali 5.000 evra za noć, što su delili sa devojkama, a Era je sada prokomentarisao vest da je njegov naslednik u kandžama prostitucije.

Era Ojdanić
foto: Printscreen

- Kada sam čuo, bio sam zatečen. On ima 32 godine, završio fakultet, trener je u fitnesu, vrlo skroman. Rekao mi je da su mu Kaja i taj Dušan, njen menadžer klijenti - priča Era, a potom se dotakao priče da njegov unuk živi sa Banjcem.

Era Ojdanić, Nikola Anđelić
foto: Nenad Kostić, Instagram

- Ovo je čista laž, moj unuk živi sa bratom. Sve može da bude, ali p*der nema šanse. Verujem u naše pravosuđe, da će delo da izađe na videlo. Smem život da dam da moj unuk nije gej, da nije narkoman, lopov i da nije kriminal. Njegov dosije je čist. Ovo mu je neko tako smestio, da ja nemam reči šta da kažem. Slomila se kola na njemu, ali pravda mora da izađe na videlo - rekao je Ojdanić i dodao:

Era Ojdanić
foto: Printscreen

- Sa Nikolom se nisam čuo, sa Urošem sam se čuo. Meni više nije problem Nikola, problem je moja ćerka. Pre 20 dana izvadila je žuč i ima tri rane na stomaku. Žena od juče nije živa žena. Bojim se da ne izgubim ćerku. On je čist pred Bogom i narodom. Nju moram da spasim. Nikola je u pritvoru, kao i Banjac.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

01:00

TRAŽILA JE DA JOJ UPLATIM PEĆ NA PELET! Era Ojdanić OPLEO po koleginici Nadi Topčagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track