OVO SU KLIJENTI UHAPŠENOG BANJCA! Fudbaleri i biznismeni glavne mušterije
Foto: Shutterstock, Marina Lopičić

ODALI SE

OVO SU KLIJENTI UHAPŠENOG BANJCA! Fudbaleri i biznismeni glavne mušterije

Stars -

Devojke s kojima je sarađivao Duško Banjac, a koje se sumnjiče da se bave prostitucijom, iznajmljivao je sportistima, političarima i biznismenima. Jedan od njih je mladi reprezentativac koji ima 21 godinu, a igra u inostranstvu, drugi je oženjen i dalje je aktivan u sportu. Biznismen koji se proslavio kozmetičkim poslom iscrtavanja obrva već je bio na saslušanju kao korisnik usluga.

Kaja Ostojić, Nikola Anđelić, Dušan Banjac
foto: Dragan Kadić, Printscreen/Instagram, Privatna Arhiva

Duško Banjac, koji je krajem prošle nedelje uhapšen zajedno sa unukom Ere Ojdanića Nikolom Anđelićem zbog osnovne sumnje da su posredovali u prostituciji, i te kako je poznat u domaćem džet-setu. U prilog tome svedoče i fotografije na društvenim mrežama koje je on postavljao sa poznatima iz sveta sporta, estrade i glume.

Iako je optužen da podvodi devojke raznoraznim klijentima, Duško se do hapšenja trudio da na društvenim mrežama pokaže kako je porodičan čovek koji obožava decu i životinje. Među javnim ličnostima sa kojima je podelio fotografije jeste i njegova kuma Katarina Kaja Ostojić, nekadašnji maneken Bane Janković, a izgleda da mu je omiljena glumica Seka Sablić, jer se i fotografijom sa njom pohvalio na Instagramu. U više navrata smo pokušali da dobijemo komentar od Kaje, ali je njen telefon bio nedostupan.

Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track