OVO JE BIVŠI MUŽ UHAPŠENE DAJANE: Vladan je imućni biznismen, a pričalo se da nije OTAC njenog deteta, radili i DNK (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

OTKRIVAMO

OVO JE BIVŠI MUŽ UHAPŠENE DAJANE: Vladan je imućni biznismen, a pričalo se da nije OTAC njenog deteta, radili i DNK (FOTO)

Stars -

Slavica Tripunović Dajana (51) uhapšena je pre nekoliko dana u velikoj akciji policije protiv elitne prostitucije. O nekadašnjoj misici i pevačici javnost zna mnogo toga, a o burnoj prošlosti u više navrata je otvoreno pričala.

Slavica Tripunović Dejana
foto: Foto: Youtube/Printscreen

Ipak, malo ko zna da Dajana iza sebe ima i brak, koji se raspao ubrzo nakon što se porodila i rodila sina.

Vladan Urošević
foto: Facebook

Naime, misica je bila u vanbračnoj zajednici sa Vladanom Uroševićem, srpskim biznismenom i nekadašnjim direktorom jedne domaće firme, sa kojim je provela 11 godina. Ovaj imućni muškarac svojevremeno je bio vlasnik karting staze u Beogradu, a držao je i kafić i jedan je od ključnih investitora u Dajanu i njenu karijeru. Posle deset godina veze, misica i Urošević su dobili sina 2005. godine, a ubrzo su se rastali. Tabloidi su tada pisali da je do raskida došlo kada je DNK analiza pokazala da Urošević nije otac dečaka. Međutim, oni su to oštro demantovali.

Vladan Urošević
foto: Facebook

- Nije bilo nikakve DNK analize. Nikada na tome ne bih insistirao, jer nema razloga. To je jedina istina. Necivilizovano mešanje u nečiji privatni život i iznošenje u javnost netačnih informacija zaslužuje adekvatan odgovor ‒ oglasio se tom prilikom biznismen, koji iz prvog braka ima dva sina.

Nekoliko godina kasnije, kada je otvorila vrata svog doma za jedan magazin, Dajana je pričala o bivšem suprugu.

Slavica Tripunović Dajana, Slavica Tripunović, Dajana
foto: Printscreen Facebook

- Mi ne stanujemo zajedno. Nismo u braku, nismo ni bili. Odlični smo prijatelji, a on je izuzetan otac koji svakodnevno viđa Aleksu i učestvuje u njegovom odgajanju. Između nas nema svađa. To je mirna, normalna priča bez ikakve drame. Ja sam srećna i ispunjena žena koja pored sebe ima sina i oca svog deteta - rekla je tada Dajana.

O Dajaninom ljubavnom životu pisalo se i 2013, kada je nagoveštavala udaju za izvesnog biznismena Davida, Jevrejina koji živi u Kanadi. Raskošna svadba koju je priželjkivala nije se desila, pa je ta vest, kao i sama Slavica Tripunović, lagano pala u zaborav. Sve dok nije stigla informacija da je uhapšena, a onda se njeno ime, godinama kasnije, ponovo našlo na svim naslovnim stranama.

Dajana
foto: Dragan Kadić

Kurir.rs

Bonus video:

02:57

SLAVICA ILI DAJANA: Otkrivamo gde je sada i čime se bavi poslednja misica SFRJ (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track