00:04

Misica posle hapšenja zbog prostitucije u centru Surčina

kurir paparaco

EKSKLUZIVNO! PRVI SNIMAK DAJANE POSLE HAPŠENJA ZA PROSTITUCIJU! Misica u centru Surčina istrčala iz menjačnice s punom KOVERTOM!

Stars -

Slavica Tripunović Dajana (51) nestala je bez traga i glasa pošto je Kurir pre svih objavio da je bivša misica uhapšena zbog bavljenja prostitucijom.

Nekoliko dana nikome se nije javljala na telefon, a medije izbegava u širokom luku. Međutim, ekipa Kurira joj je ušla u trag.

Slavica Tripunović Dajana
foto: Kurir

Zapucali smo direktno u Surčin, a tamo smo je sreli u jednoj menjačnici u centru kako razmenjuje devize. Dajana se u menjačnici zadržala 10 minuta, a kada je izašla, delovala je prilično uznemireno i ljuto.

Po izlasku iz menjačnice, naša ekipa ju je pozvala kako bismo od nje dobili komentar na aktuelnu situaciju, ali se ona nije okrenula, već je sela u svoj automobil i uputila se u nepoznatom pravcu.

Ona je na sebi nosila beli kaput, pantalone sa šarenim printom, a u ruci je nosila tašnu čuvenog francuskog brenda "Luj Viton", čija je cena oko 2.500 evra.

Slavica Tripunović Dajana
foto: Kurir

Podsetimo, Slavica Tripunović 1991. godine postala je Mis Jugoslavije i zemlju je predstavljala na svetskom izboru. Nakon toga je počela da se bavi muzikom i uzela je umetničko ime Dajana, po kom je javnosti i poznatija. Inače, kao i Martina Rajić i Dajana se oprobala u rijalitiju, pa je tako 2009. bila učesnica "Farme".

Dajana poslednjih godina retko se pojavljuje u medijima.

Slavica Tripunović Dajana
foto: Kurir

Kurir.rs/Aleksandar Panić

Bonus video:

02:57

SLAVICA ILI DAJANA: Otkrivamo gde je sada i čime se bavi poslednja misica SFRJ (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track