GODINAMA SAM NADOGRAĐIVALA ENGLESKI, SOLO PEVANJE I KNJIŽEVNOST! Jovana Tipšin o životu i partneru: Za njega uvek IMAM LJUBAVI!
Foto: Printskrin/Instagram

ulaže u sebe

GODINAMA SAM NADOGRAĐIVALA ENGLESKI, SOLO PEVANJE I KNJIŽEVNOST! Jovana Tipšin o životu i partneru: Za njega uvek IMAM LJUBAVI!

Stars -

Pevačica prepoznatljivog glasa i velikih hitova, Jovana Tipšin, od samog pojavljivanja na našoj javnoj sceni gradila je svoju karijeru isključivo na muzici daleko od skandala.

Jovana Tipšin
foto: Dragan Kadić

Tokom svih ovih godina na estradi uspela je da zadrži svoj privatan život za sebe, a gostujući u emisiji "Popodne sa Leom Kiš" otkrila je i kako joj je to pošlo za rukom.

- Ne volim da pričam puno o privatnosti, smatram da to treba za sebe da zadržim. Publici prezentujem svoju muziku. O ljubavi najmanje pričam, o svemu da, o tome najmanje- jasna je bila Jovana.

Voditeljku je zanimalo da li postoji ljubav u njenom životu, na šta je ona potvrdno odgovorila.

Jovana Tipšin
foto: Printscreen/Premijera

- Kod mene uvek ima ljubavi u mome srcu i duši. Za sve ljude na ovoj planeti, za životinje, prvenstveno za Boga, ali i za partnera uvek ima ljubavi- rekla je pevačica.

Jovana tvrdi da je jako bitno da čovek konstantno radi na sebi kako bi lakše prevazišao sve potencijalne nedaće.

- Godinama sam nadograđivala engleski, književnost,solo pevanje. Ulažem u sebe dosta. To je najveće umeće onda i kada nas zadesi bilo šta na planeti čovek mora sam sa sobom da bude na mestu i u miru da to prevaziđe- objasnila je ona.

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:27

Nada Topčagić i Jovana Jeremić napravile lom u kafani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track