PEVAČICU PREVARIO MUŽ, A OVAKO JE GOVORILA O BRAKU SA NJIM Nisu imali zajedničku decu, a evo šta je radio dok je bila u rijalitiju
Foto: Printscreen

pukla tikva

PEVAČICU PREVARIO MUŽ, A OVAKO JE GOVORILA O BRAKU SA NJIM Nisu imali zajedničku decu, a evo šta je radio dok je bila u rijalitiju

Stars -

Pevačica Ivana Šašić, bivša učesnica rijalitija "Zadruga", iznenadila je domaću javnost saopštenjem na Fejsbuku, gde je obelodanila da posle pet godina stavlja tačku na brak sa suprugom Bojanom Simićem.

Lepi Mića, Ivana Šašić, Neca Tiktoker
foto: Printscreen/Pink

Naime,, ona je u brak sa Bojanom stupila u novembru 2017. godine, u 43. godini, sada je odlučila da se od njega raziđe, a ovako je nedavno pričala o njihovoj ljubavi ni ne sluteći da će se ovako završiti.

- Najvažnije je da budete i prijatelji. Moj suprug nije biološki otac mojim sinovima, ali on ostaje sa njima dok sam ja u rijalitiju. Time mi je pokazao ljubav i njegova majka će biti sa njima. Imam divnu svekrvu. Ovo su postupci kojima neko pokazuje koliko te poštuje i voli - rekla je pevačica jednom prilikom u emisiji "Magazin IN".

Ivana Šašić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

03:38

Katarina Grujić hoće još jednu bebu, a OTKRILA i na koga KATJA LIČI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track