LJUBAVICU ZAPROSIO, A U BRAKU SA IVANOM ŠAŠIĆ! Šok detalji BURNOG razvoda o kojem bruji Srbija! Izgubi GLAVU za medicinskom sestom
Foto: Printscreen/Instagram, Privatna Arhiva

prevara

LJUBAVICU ZAPROSIO, A U BRAKU SA IVANOM ŠAŠIĆ! Šok detalji BURNOG razvoda o kojem bruji Srbija! Izgubi GLAVU za medicinskom sestom

Stars -

Ivana Šašic šokirala je javnost kada je na društvenim mrežama objavila da se razvodi od Bojana Simića jer ju je prevario sa ženom koja je od njega starija čak 14 godina.

Kako je Kurir saznao od izvora bliskom pevačici, reč je o medicinskoj sestri (55) koja ima dete i unuče.

Kako smo takođe saznali, Simić je navodno svojoj ljubavnici nudio da otpočnu zajednički život još dok je bio u zvaničnom braku sa Ivanom, koja nija imala pojma šta joj se radi iza leđa. Kako se šuška po gradu, ljubavnica je navodno ganjala Ivanu po Šapcu, ali je Šašicka rekla da se u stvari drugarica ljubavnice njenog muža raspitivala o njihovom braku.

Ivana Šašić
foto: Printscreen/Facebook, Printscreen/Pink TV

- Ja protiv te žene nemam ništa, mi smo se čule. Lagao je, muljao, petljao. Meni je govorio da ništa nije kriv, a prijateljima priznao da me je ipak prevario. Ja izdaju ne praštam - objasnila je Ivana na svom Fejsbuk nalogu.

- Ja sam joj ga poklonila, nije želela da prihvati poklon. Sam pao, sam se ubio - zaključila je ona.

Ivana Šašić, Ljubavnica
foto: Privatna Arhiva

Kurir.rs/Lj. S.

Bonus video:

01:29

ZNALA SAM DA KRISTIJANOV BRAK NE FUNKCIONIŠE: Ivana Šašić srećna što je pobegla na vreme iz RIJALITIJA i iznela TAJNE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track