SANJA VUČIĆ SE SLOMILA USRED EMISIJE: Nije mogla da zaustavi SUZE, a sve je kriva JEDNA OSOBA
Foto: Printsceen

potresno

SANJA VUČIĆ SE SLOMILA USRED EMISIJE: Nije mogla da zaustavi SUZE, a sve je kriva JEDNA OSOBA

Stars -

Pevačica Sanja Vučić ocenjivala je talentovane pevače u emisiji "Nikad nije kasno" i tom prilikom se rasplakala.

Naime, jedna od takmičarki otpevala je pesmu "Mojoj majci" koju u originalu izvodi Hanka Paldum, a dirljivi stihovi i emotivna interpetacija dirnuli su sve u studiju. Gotovo svi su bili na ivici suza, dok je Sanja jedina koja se pred kamerama i rasplakala.

Stihovi "Majko da mi hoćes mila moja, na san doći ti" potpuno su slomili Sanju koja je suze brisala maramicom, dok su se Saša Milošević Mare i Saša Matić tešili.

- Naježila sam se od glave do pete, mnogo ste me dotakli - rekla je kroz suze takmičarki, a zatim joj čestitala na maestralnom nastupu.

Sanja Vučić
foto: ATA images

Sanja je inače veoma vezana za majku, takođe pevačicu, Mevlidu Vučić od koje je i nasledila talenat za pevanje. Sanjina mama je poznata kruševačka pevačica, a uvek joj je bila potpora u svemu.

Vučićeva nikad nije krila da je najlepše narodne pesme naučila baš od majke, kao i da joj je ona najveća podrška. Na ćerkin talenat i uspeh koji je ostvarila sa grupom "Huricane" nedavno je i Melida govorila za medije.

- Koliko sam ponosna na moje dete toliko sam i ponosna na moje Kruševljane, jer sam videla koliko je podržavaju - izjavila je nedavno Sanjina majka.

Sanja Vučić
foto: Printscreen

kurir.rs

Bonus video:

00:03

SANJA VUČIĆ PODLEGLA TRENDU! I ONA POKAZALA ZADNJICU: Uraganka se razgolitila za Instagram, zategnuta kao PRAĆKA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track