MIA KAO IZVAJANA U CRNOJ ČIPKI! Pevačica se skinula na egzotičnoj destinaciji, nećete moći da skrenete pogled sa njenih OBLINA!
Foto: Printscreen

PRAVA BOMBA

MIA KAO IZVAJANA U CRNOJ ČIPKI! Pevačica se skinula na egzotičnoj destinaciji, nećete moći da skrenete pogled sa njenih OBLINA!

Stars -

Popularna pevačica Mia Borisavljević pokazala je savršenu figuru u čipkanom bikiniju, a izvajanim telom mami uzdahe mnogih.

Mia je na odmoru na Mladivima, a svoje pratioce na Instagramu počastila je provokativnim kadrovima sa ove destinacije. Pozirala u crnim bikiniju sa čipkanim detaljima, a ono što je sve oduševilo jeste njena figura.

Poznato je da se Mia porodila se krajem jula prošle godine i dobila ćerku Teu, a ona i njen partner imaju i stariju naslednicu Emu, no, Mia izgleda kao da nikada nije bila u drugom stanju.

Savršena linija, bez grama viška, mišići koji se naziru, ravan stomak i atributi, koje je pevačica pokazala tek toliko da zagolica maštu sve su ostavili bez daha.

"Ženo, ti si savršena", "Kakvo telo", "Goriš", "Kao grom si!", "Predivna žena i majka", "Prezgodna si", "Mačka", "Kad vidim ovo shvatam da neke žene nemaju izgovor za izgled", "Ludilo koliko dobro izgledaš", neki su od komentara.

Podsetimo, pevačica sa partnerom, pevačem Bojanom Grujićem ima dve ćerke Teu i Emu, a zanimljivo je da godinama unazad uživaju u ljubavi, ali nisu stali na "ludi kamen".

Mia Borisavljević, Bojan Grujić
foto: Tamara Trajković

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

01:51

Mia Borisavljević na proslavi rođenja ćerke Kaće Grujić i Marka Gobeljić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track