00:40

AMIDŽIĆ BRUTALNO ISKREN! Otkrio ko je NAJGORI ZA SARADNJU na estradi: Prave lažnu sliku o sebi!

OTVORENO

AMIDŽIĆ BRUTALNO ISKREN! Otkrio ko je NAJGORI ZA SARADNJU na estradi: Prave lažnu sliku o sebi!

Stars -

Proslavljeni voditelj i muzičar Ognjen Amidžić otkrio je da je sa najvećim zvezdama najlakše sarađivati.

On se osvrnuo na svoje poznanstvo sa čuvenim Zdravkom Čolićem, koji je njega i Marinka Madžgalja pozvao na ručak, nakon što su objavili pesmu "Hoću da pevam lepo kao Zdravko Čolić".

02:07

OGNJEN AMIDŽIĆ IZNEO DO SADA NEPOZNATE DETALJE! Ovako je izgledao njegov PRVI susret sa Čolom, imao je LUDI PREDLOG za pevača!

- Sećam se, pre nego što sam počeo da vodim emisiju AmiG show, izbacili smo pesmu "Hoću da pevam kao Zdravko Čolić", to je bilo ludilo. Zdravko nas je zvao na ručak, bio je oduševljen, hteo je da otvorimo u Areni koncert. On je stvarno sjajan - rekao je Amidžić u "Realnoj priči" na Kurir televiziji.

U svojoj emisiji "AmiGi šou" Ognjen je ugostio mnoge domaće javne ličnosti, a da nije lako raditi sa njima potvrdio je proslavljeni voditelj.

- Sa velikim zvezdama poput Zdravka Čolića je najlakše - otkrio je Ognjen Amidžić.

Ognjen Amidžić
foto: Kurir televizija

Prema njegovim rečima, najgore je raditi sa onima koji misle da su zvezde.

- Najgori su oni koji misle da su zvezde. A do juče da bi se pojavio kod tebe, majku rođenu bi prodao, život svoj. Ne volim te lažne stvari, budi to što jesi, nije nikakav problem. Jednostavno, ljudi zbog lažne slike o sebi ili nekih nesigurnosti prave takve stvari. Najteže je sa onima kojima je najteže sa njima samima - kaže Amidžić.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:43

KAD JE NAPRAVIO PRVI KORAK, TO MU SE DESILO! Ognjen Amidžić nikada iskrenije o Madžgalju, prisetio se zajedničkih trenutaka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track