NE MOGU DA SE KUPUJU TAŠNE OD 5.000 €! ŠOK intervju Mileta Kitića: Priznao kako mu ĆERKA I ŽENA TROŠE pare: Kažem im da prikoče!
Foto: Dragana Udovičić, ATA Images, Damir Dervišagić

progovorio

NE MOGU DA SE KUPUJU TAŠNE OD 5.000 €! ŠOK intervju Mileta Kitića: Priznao kako mu ĆERKA I ŽENA TROŠE pare: Kažem im da prikoče!

Stars -

Mile Kitić skoro pa se navikao da više živi sam nego sa svojom suprugom Martom Savić koja poslednjih par godina najviše vremena provodi u Dominikani gde su na kraju kupili i kuću, pa se neretko u medijima pojavi priča da je brak Mileta Kitića gotov.

Mile Kitić, Marta Savić
foto: Printscreen/Instagram

I dok ona ne može da se odvoji od belih plaža i okeana, Mile mora da radi. Kaže da žena ne zna ni gde ide ni koliko zarađuje i da je odavno prestao da kupuje poklone:

– Kad uzmem nešto njoj i ćerki uvek im pogrešim što se tiče ukusa. Ovako, znaju gde je kasa sa parama, pa same uzimaju i kupuju šta im treba. Normalno, desi se nekad i da kažem da prikoče. Ne može baš da se luduje, da se kupuju tašne od pet-šest hiljada evra. To je glupost. Ima prečih stvari u životu – ispričao je Mile u intervjuu za Svet. On ne krije da je potekao iz siromašne porodice i dobro se namučio da dođe do bogatstva u kom sada uživa sa Martom i Elenom.

Elena Kitić, Mile Kitić
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram

– Nas petoro je bilo. Otac, majka, sestra najstarija i nas četiri brata, ja sam bio najmlađi. Živeli smo na selu od zemljoradnje. Bilo je svega, i pšenice, kukuruza, mesa, povrća. U tome nismo oskudevali, ali nije bilo novca da se kupe patike i ta garderoba. Morao sam da radim. Sećam se da smo pravili ciglu, istresali iz kalupa. Malo sam se sačuvao od težih poslova na njivi. Starija braća su više to radili, a ja sam vodio stoku da se napoji, nosio vodu kad je kosidba. – ispričao je Mile Kitić i dodao:

– U školu sam išao šest kilometra. Kad je padao sneg, uvek je išao neko stariji da nam napravi put da bismo stigli do škole. Sećam se i prvog honorara. Otac mi je kupio šargije, i na svim proslavama sam bio atrakcija. Došao traktor u selo Osinje, ja seo na ćebence i pevam. Naučili su me s**si, bezobrazne pesme. Prvi koncert mi je bio na traktoru zadruge kojim se orala zemlja. Ja sedim na blatobranu, sviram i pevam. Bilo je pelcovanje pasa u selu. Dolazili su lovci, pa ako to ne uradiš, oni ne znam šta su radili sa psima. A pelcovanje nije bilo jeftino. Ja došao na slavu, pevao, svirao i te pare dao lovcima da ne ubiju mog psa Ićija.

Mile Kitić
foto: Ana Paunković

Kurir.rs/S.M./Svet

Bonus video:

00:15

MILETOVA NASLEDNICA ZAVELA JAČI POL KOMBINACIJOM KOJA OTKRIVA MNOGO: Elena Kitić otkrila grudi, stomak i zategnutu ZADNJICU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track