BIVŠA ŽENA PEVAČA DADA POLUMENTE PODVODILA DEVOJKE? Bila je igračica, pojavila se u PRVOM RIJALITIJU, evo kako izgleda SAD (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

NIJE ANA NIJE MARIJA

BIVŠA ŽENA PEVAČA DADA POLUMENTE PODVODILA DEVOJKE? Bila je igračica, pojavila se u PRVOM RIJALITIJU, evo kako izgleda SAD (FOTO)

Stars -

Kada je Anamarija Kikoš 2006. godine ušla u rijaliti program “Veliki brat” odmah je dospela u žižu interesovanja, jer se odmah otkrilo da je bila u braku sa poznatim pevačem, Dadom Polumentom, a sada je javnost zaintrigirala spekulacija da je podvodila devojke.

Anamarija Kikoš
foto: Printksin/Youtube

Kako Republika.rs piše devojke su podvodili Duško Banjac, fitnes instruktor Nikola Anđelić, Dušica Grabović, Jelena Jojić Madam i Anamarija Kikoš.

Još jedna devojka koja je bila privođena zbog VIP prostitucije navodno je Marija Halas, koja nije želela da okoliša, već je jasno rekla da voli da živi na visokoj nozi i da zbog toga naplaćuje sek*ualne usluge, piše Republika.

- Marija je priznala da voli pare i bogate muškarce, te da joj zbog toga ne pada teško što s njima putuje i što telo prodaje da bi uživala u luksuzu. Za usluge druženja bez sek*a dobijala je od 200 do 700 evra u zavisnosti šta klijent traži od nje. Posao su joj nabacivali Banjac, Anamarija Kikoš, Jelena Jojić, Dušica Grabović, kao i devojka koja se lažno predstavljala kao Sofija, a zapravo se zove Marijana. Razgovore su vodili uglavnom preko Vocapa. Kada bi joj klijenta nabacila Anamarija, usluga bi koštala 1.000 evra, ona bi za sebe zadržala 700 ili 600, a 300 ili 400 bi dala njoj. Toliki deo novca bi za sebe zadržao i Banjac, kao i Jelena Jojić i Dušica Grabović - kaže dobro obavešteni izvor za Republiku.

Podsetimo, Ana je pratila pevača na turneji kao igračica, pa su se vrlo brzo zbližili i otpočeli vezu. Ana i Dado iz braka imaju sina Dorijana, ali zajednica nije dugo potrajala.

Anamarija Kikoš
foto: FB

Polumenta je tada svojoj izabranici posvetio pesmu “Nije Ana, nije Marija”, koja je bila veliki hit.

Na novim fotkama ne liči na sebe od pre 16 godina, a jedno vreme se bavila modelingom.

Anamarija Kikoš
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

14:21

Dado Polumenta o svojoj karijeri, supruzi Ivoni i novim pesmama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track