MARIJA KILIBARDA U LUDOM PROVODU S NAJBOGATIJOM SRPKINJOM! Voditeljka popustila kočnice na Bahamima, a razlog je FANTASTIČAN
Foto: Printscreen/Instagram

uživanje

MARIJA KILIBARDA U LUDOM PROVODU S NAJBOGATIJOM SRPKINJOM! Voditeljka popustila kočnice na Bahamima, a razlog je FANTASTIČAN

Stars -

Voditeljka Marija Kilibarda nalazi se na Bahamima, gde se provodi sa Ivanom Berendikom, nekadašnjom modelsicom. Kako Ivana Berendika, koja se pre 17 godina udala za osnivača Gugla Tomasa Jermoluka, ovde proslavlja rođendan, Marija Kilibarda se našla na spisku zvanica.

Marija Kilibarda
foto: Printscreen/Instagram

Sudeći po fotografijama koje je Kilibarda postavljala na društvene mreže, veselje je bilo nezaboravno, dok sve gošće na slikama imaju veliki osmeh na licu.

Marija je, inače, nedavno po prvi put pokazala svog dečka Branislava Vučelića kog je dugo krila od javnosti. Par je, navodno, planirao i da se jesen 2021. venča, ali je pandemija korone odložila sve.

- Ni rođendane, ni venčanje, ništa što bi trebalo da okupi više od 10 ljudi. Zbog svega što nas okružuje, naštimovala sam sebe da uopšte ne razmišljam o tome. Znam da se mnogo ljudi, ipak, odlučuje da pravi velika slavlja, ali ne želim da razmišljam da li je zbog mene neko ugrozio svoje zdravlje.

Kako je rekla tada i Bane i ona su istog stava, te je njihova zajednička konačna odluka da svadbu, ipak, malo odlože.

- Biće dana za megdana, uostalom, krunisanje ljubavi ne mora da se požuruje, ne mora po svaku cenu, naročito kada uslovi nisu bezbedni.

kurir.rs

Bonus video:

00:54

IZVORINKA ŠOKIRANA POSLE SAZNANJA O BAKŠIŠU DUŠICE GRABOVIĆ: Kada je spomenula cifru nastao muk TOLIKE PARE U ŽIVOTU NISAM VIDELA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track