01:30

Simonida Milojković otkrila jezive detalje prostitucije: Vikendom noću se dešava HOROR!

prostitucija

VRŠE NUŽDU NA PROSTITUTKAMA, TUKU IH, GASE IM CIGARE Simonida otkrila jezive detalje prostitucije: Vikendom noću se dešava HOROR!

Stars -

Novinarka i spisateljica Simonida Milojković otkrila je jezive detalje prostitucije u Srbiji, podelivši u emisiji Puls Srbije saznanja od prijateljice koja je ginekolog. Istakla je da klijenti prostitutki ostavljaju unakažene devojke ispred ginekoloških bolnica

Tema prostitucije u Srbiji i regionu ne prestaje da zanima javnost ovih dana. Upravo na ovu temu su u trećem satu Pulsa Srbije kod novinara i voditelja emisije Ivana Gajića govorile novinarka i spisateljica Simonida Milojković i bivša inspektorka i rijaliti učesnica Ljiljana Stevanović Lili.

Simonida Stanković, Ljiljana Stevanović Lili
foto: Kurir televizija

- Šta prostitutke sve trpe? One su strašno ponižavane. Retko ko plati prostitutku da bi na normalan način vodio ljubav sa njom. Ona dobija batine, oni vrše nuždu po njima. Postoji cenovnik za te usloge, zove se zlatni tuš i kavijar. To je jezivo na šta one pristaju, da one pristaju da neko vrši nuždu nad njima za pare - rekla je novinarka i spisateljica Simonida Milojković.

Simonida Milojković je sa javnošću podelila i jeziva saznanja koja ima u vezi sa prostitucijom.

Simonida Stanković, Ljiljana Stevanović Lili
foto: Kurir televizija

- Nanose im telesne povrede, gase cigarete po njima. Moja prijateljica ginekolog u ginekološkoj bolnici u Narodnom frontu ovde u Beogradu ona mi je pričala da često petkom noću i subotom noću samo iz nekog jako skupog automobila pred vrata Narodnog fronta izbace unakaženu devojku, pocepanu, koju posle ginekolozi i hirurzi jedva skrpe. E, to je prostitucija - ispričala je Simonida Milojković.

03:56

Simonida Stanković: Većini učesnica rijalitija više nije uvreda kada jedna drugoj kažu da su prostitutke, već kada čuju jer jeftinušo

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:48

POPULARNA PEVAČICA NA VRHUNCU KARIJERE BILA PRAVA ELITNA PROSTITUTKA! Državi donosila informacije od IZUZETNE važnosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track