DOK JE BILA BUCKA NOSILA JE SAMO ZATVORENO, A SAD SVE POKAZUJE! Krstinja u šok izdanju, nikad dublji ŠLIC, go stomak i dekolte
Foto: Printscreen/Instagram

opa!

DOK JE BILA BUCKA NOSILA JE SAMO ZATVORENO, A SAD SVE POKAZUJE! Krstinja u šok izdanju, nikad dublji ŠLIC, go stomak i dekolte

Stars -

Finaliskinja "Zvzeda Granda", Krstinja Todorović sve je zasenila neverovatnom transformacijom svog tela, ali put do ostvarenja nije bio lak.

Iako mnogi smatraju da je operacijom želuca, a nedavno i uklanjanjem viška kože na lakši način postigla sjajne rezultate, pevačica priznaje da je unutrašnja borba podjednako teška kojim god se metodama služili.

Krstinja Todorović
foto: Printscreen/Instagram

Ipak, ona danas izgleda bolje nego ikad, i ponosno ističe svoje telo u različitim stajlinzima, a sinoć je na jednoj proslavi zasenila sve.

Krstinja je zablistala u smaragdno zelenoj suknji sa dubokim šlicem koju je uprarila sa istim topom, ostavljaući golu kožu između.

Krstinja je već zakazala dve nove intervencije na jesen, piše Informer.

- Sada ima 68 kilograma i pršti od samopouzdanja. Lepo se oseća u svojoj koži, ali ima još nekih stvari koje bi promenila. Recimo, grudi i usta. Sviđaju joj se veće usne, tako da je rešila svoje da poveća. I u grudi će da stavi silikone, neće ih povećati, samo će ih učvrstiti - otkriva dobro obavešteni izvor i dodaje da se pevačica neće smiriti sve dok ne bude izgledala tip-top:

- Svesna je da sada mnogi muškarci uzdišu za njom i uživa u tome. Razgovarala je sa estetskim hirurgom i on joj je dao neke sugestije, šta bi još na njoj moglo kod nje da se uradi. Sada se polako sprema za odlazak "pod nož" i jedva čeka da izvuče maksimum od svog izgleda.

Krstinja Todorović
foto: Printsreen/Instagram

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

05:24

PROŠLA KROZ PAKAO! Krstinja otvorila dušu! Svi su pričali da se razvodi zbog MRŠAVLJENJA, a sad ŠOKIRALA ISTINOM o bivšem mužu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja