GUDELJ JOJ UKRAO SRCE! Anastasijini bivši momci: Svi misle da joj je Terzić bio PRVA LJUBAV, a pre njega je volela OVOG fudbalera
Foto: EPA/Andy Rain, Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Shutterstock

romanse

GUDELJ JOJ UKRAO SRCE! Anastasijini bivši momci: Svi misle da joj je Terzić bio PRVA LJUBAV, a pre njega je volela OVOG fudbalera

Stars -

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović (23) započela je vezu sa fudbalerom Nemanjom Gudeljem.

Ćerka Svetlane Cece Ražnatović uživa u ljubavi sa srpskim reprezentativcem, zbog kojeg je otputovala u Španiju gde on trenutno igra. Anastasija se odmah uklopila sa njegovom porodicom, a na Instagramu je osvanuo i snimak sa njegovom mamom i sestrom.

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj
foto: EPA/Jose Manuel Vidal, Printscreen/Instagram, Shutterstock

Ražnatovićeva je mnoge iznenadila novom ljubavnom romansom budući da je pre nepunih dva meseca raskinula sa biznismenom Đorđem Kuljićem. Ona se sa njim zabavljala pet godina, te su i otpočeli zajednički život i svi su mislili da sledi svadba. Međutim, oni su se razišli, a kako je Anastasija isticala, ostali su u prijateljskim odnosima.

Anastasija Ražnatović, Đorđe Kuljić
foto: Nemanja Nikolić

Tokom njihove veze nisu se često pojavljivali u javnosti zajedno, a kao razlog za to, Ražnatovićeva je govorila da Kuljić ne voli da se eksponira jer nije medijska ličnost.

Par je često putovao zajedno, ali je pevačica neretko i sama odlazila na putovanja.

- Zaista mislim da nisam ostala nedorečena, jer sve u vezi sa tom pričom sam rekla kako jeste, iako se očekuje da je mnogo bombastičnija i dramatičnija. Nije bilo patnje. Odrasli smo ljudi, civilizovano smo se razišli i nastavili dalje, svako svojim putem – istakla je Anastasija i dodala da je Đorđe nije razočarao i povredio:

- Ne, nikada. On je divna osoba i stvarno mu od srca želim predivan život i budućnost. Uvek sam otvorena za ljubav i za lepa osećanja. Za mene je ljubav nešto najlepše na svetu - rekla je Ražnatovićeva.

Anastasija Ražnatović, Đorđe Kuljić
foto: Sonja Spasić

Pre Đorđa Kuljića, Anastasija je bila u vezi sa sinom Zvezdana Terzića, Konstadinom Terzićem. Njih dvoje su uživali u ljubavi u periodu kada je i njen brat Veljko bio u vezi sa Terzićevom naslednicom, Mašom.

Kostadin Terzić, Anastasija Ražnatović
foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Ona je tada svakodnevno objavljivala njihove ljubavne fotografije, a jednom prilikom iznenadila je javnost kada je podelila sliku iz kreveta sa njim.

Terzić i Anastasija razišli su se na pristojan i civilizovan način, a nakon raskida imala je samo lepe reči o bivšem.

- Nije bilo nikakve svađe, rastali smo se na najnormalniji način. Ostali smo prijatelji, a priče o našim svađama nemaju veze sa istinom. I dalje imam lepo mišljenje o Kostadinu - govorila je ona.

Kada se dečija ljubavna priča završila, Kostadin je baš kao i Anastasija odrastao, emotivno sazreo i upustio se u emotivnu vezu, sa Valentinom Lopičić, danas Terzić, sa kojom je dobio dvoje dece.

Kostadin Terzić, Vuk Terzić, Valentina Terzić
foto: Instagram

Mnogi misle da je Terzić prvi ukrao srce Ražnatovićeve, međutim, ona je pre njega ljubila Nemanja Zalada, sina Radeta Zalada, koji je svojevremeno branio u Partizanu.

Njihovoj ljubavi svedočile su zajedničke fotografije na njenom Fejsbuku.

Anastasiju je 2012. osvojio mladi fudbaler, te u celo leto proveli nerazdvojni. Zalad je šest godina stariji od Anastasije, a nije bilo sumnje da je "odlepio" za ćerkom folk pevačice.

Tada su mediji spekulisali da je Ceca mezimici očitala bukvicu zbog veze sa njim, ali ona je ubrzo to demantovala i javno priznala da odrava njihovu mladalačku ljubav.

- Muzika je puna emocija, što znači da i ja znam šta znači voleti i zaljubiti se. Imala sam i ja i 14 i 16 godina… A odgovor na pitanje je - da. Upoznala sam Anastasijinog dečka. Mnogo je fin, lepo vaspitan, iz fine porodice… Treba da znam s kim su mi deca kako bih mogla da im pomognem ako zatreba - izjavila je Ceca.

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen/Instagram

Inače, Anastasija je nedavno i sama priznala da priželjkuje ljubav.

- Naravno da bih volela da se zaljubim! Ali sve zavisi od osobe koja bude u mom životu, to je sve individualna stvar! Volela bih da se zaljubim, to je najlepša stvar!

Takođe, otkrila je i kakav muškarac može da pridobije njenu pažnju.

- Meni je važno da je duhovit, da ima harizmu, da sve devojke bale na njega. Da je brutalan frajer. Nije sve u fizičkom izgledu, ali je to prva stvar koja privuče. Kasnije ćete videti da li ste kompatibilni - rekla je ona u emisiji "Magazin In" pre tri godine.

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:15

Anastasija Ražnatović šeta Seviljom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track