07:51

Emotivna ispovest ćerke Sinana Sakića

emotivno

SINANOVA ĆERKA PLAKALA DOK JE GOVORILA O OCU Jedno pitanje veoma je rastužilo OTKRILA ZAŠTO PEVAČ NIJE PRIČAO SA SINOM (VIDEO)

Stars -

U program Kurir televizije u trećem segmentu emisije Puls Srbije uključila se ćerka Sinana Sakić, koja je otkrila neverovatne detalje u vezi sa ocem legendarnim pevalem Sinanom Sakićem, i njihovom porodicom.

- Taj album je snimljen 2012/2013. godine. čini mi se da je to u Sarajevu snimljeno, kod Panče. Oni se između sebe nisu dogovorili i Panča je u tom trenutku i Panča je taj album ponudio nekom drugom, to jest Medi, tatinom sinu. U jednom momentu tata je bio jako ljut zbog toga - ispričala je Đulkica Sakić Amzić, ćerka legende Sinana Sakića.

Đulkica Sakić
foto: Kurir televizija

Novi album Sinana Sakića, posthumno objavljen, izazvao je lepe reakcije kod publike i tužne kod njegove ćerke Đulkice Sakić Amzić.

- Taj album je ostao nedorečen, nezavršen, možda čak i kad slušaš Medu u pozadini, čuješ tatu. Jako mi je teško o ovome da pričam. Taj album je napokon ugledao svetlost dana, napokon su se dogovorili mama i produkcija - ispričala je Đulkica.

Đulkica Sakić
foto: Kurir televizija

Đulkica je otkrila i da je upravo ovaj album razlog što Sinan Sakić nije govorio sa sinom Medom.

1 / 4 Foto: Kurir televizija

- Jako sam emotivna po pitanju toga albuma, jer nisam očekvala. Nisam htela da se ovo desi (da zaplače prim.aut.) Ali, eto tu je. Svaka pesma sa ovog albuma mi je omiljena, zato što je tata mnogo voleo ovaj album. Nisam još ni pregledala, ne mogu, teško mi je. Tačno je da je Medo pšteno platio taj album i snimio, ali moj tata je prvi taj album snimio. To je jedan od razloga zašto moj tata nikad posle toga nije progovorio sa Medom - rekla je Đulkica i počela da plače.

00:34

Ćerka Sinana Sakića zaplakala u programu uživo dok je govorila o ocu

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:18

LJUBA ALIČIĆ OPLEO O MLAĐIM KOLEGAMA: Ovo danas je TRLA BABA DLAN, za mene su pevači Šaban, Sinan i Miroslav Ilić! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track