SUZANA BIRA BOJE, A SAŠA PLAĆA 30.000 € ZA KREČENJE I SREĐIVANJE BAZENA! Popović napušta Beograd, odluka iznenadila njihovu DECU
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

IDU U TOPLIJE KRAJEVE

SUZANA BIRA BOJE, A SAŠA PLAĆA 30.000 € ZA KREČENJE I SREĐIVANJE BAZENA! Popović napušta Beograd, odluka iznenadila njihovu DECU

Stars -

Suzana Jovanović i Saša Popović odlučili su da se upute u Opatiju, kako bi unajmili majstore, koji će posvećeno renovirati njihov stan.

Saša namerava da odmah po završetku sezone "Zvezdi Granda" spakuje kofere i otputuje u Opatiju, a ovoga puta pratiće ga i Suzana.

Saša Popović
foto: Printscreen

"Kada su kupili tu nekretninu sredili su je po svom ukusu i po svojim potrebama, ali sada je vreme za male promene i za malo osveženje. Odlučili su da prekreče unutra, ali da srede i spoljnu terasu koja izlazi na njihov privatni bazen. Suzana je krenula sa Sašom kako bi odabrala boje, a želi i da menja nešto kako bi na leto mogli da uživaju. Sve to ih neće koštati manje od 30.000 evra, jer hoće neki nameštaj da menjaju", rekao je izvor za "Star", prenosi Mondo, i otkrio da je Saša Popović doneo odluku koja je pre svega iznenadila Aleksandru i Danijela.

Suzana Jovanović
foto: ATA images

"Saša planira da čim se završi sezona spakuje kofere i da se preseli u Opatiju, gde ima usidren i svoj brod. Plan mu je da ostanu nekoliko meseci kako bi plovili, ali i kako bi im dolazili prijatelji koji su se već najavili. Želi da se naodmara daleko od gužve koja ga okružuje u Beogradu ".

1 / 4 Foto: Pritnscreen/Grand

Kurir.rs/S.M./Star

Bonus video:

01:01:09

REALNA PRIČA - SAŠA MATIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track