TA DEVOJKA NIJE MOJA SESTRA! Kebina Taša neće da čuje za njegovu VANBRAČNU ĆERKU: Pare koje dobijaš na g*zove su prljave
Foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković

ovako je govorila o očevoj aferi

TA DEVOJKA NIJE MOJA SESTRA! Kebina Taša neće da čuje za njegovu VANBRAČNU ĆERKU: Pare koje dobijaš na g*zove su prljave

Stars -

Ina Jevremović, javnosti je poznata kao vanbračna ćerka pevača Dragana Kojića Kebe, a ovu situaciju komentarisala je svojevremeno i Kebina ćerka, Nataša Kojić, koju pevač ima sa partnerkom Oljom i koja već godinama živi u Americi.

Povodom afere u koju je uvučena njena porodica ona je tada kazala:

- Citiraću reči svoga oca: Pare koje dobijaš na guzove su usr*ne i prljave. Moj tata je veliki šmeker, koji sve uvek objasni u nekoliko rečenica. Vaspitavana sam tako da uvek govorim istinu, i sigurna sam da će ona jednoga dana izaći na videlo. Do tada, ta osoba koja optužuje mog oca može samo da izmišlja priče za novine, ali ona zna da je istina malo drugačija - rekla je ranije Taša, prenosi "Stori".

Dragan Kojić Keba
foto: Kurir Televizija

Ona je odbacivala mogućnost da vanbračna ćerka Dragana Kojića Kebe, postane deo svakodnevnice porodice Kojić i nije želela da prihvati potencijalnu činjenicu da osim brata Igora ima i polusestru.

- Osećanja ne mogu da se izazovu na feštački način. Ta devojka nije moja sestra i sve što se oko nje dešava nikada nije i neće imati veze sa mnom - poručila je ona tada.

Dragan Kojić Keba, Nataša Kojić
foto: Nemanja Nikolić, Instagram

Kurir.rs/I.B/Story

Bonus video:

02:11

Keba izneo ŠOKANTNU istinu o Konstrakti ZAPANJIO SVE JEDNOM ČINJENICOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track