Samo u Travelland-u: Najbolji All inclusive hoteli u Grčkoj po najnižim cenama!
Foto: Promo

Samo u Travelland-u: Najbolji All inclusive hoteli u Grčkoj po najnižim cenama!

Stars -

Ukoliko ćete ovog leta u Grčku, rezervišite svoje mesto na vreme jer su ponude sada najpovoljnije. Akcijske cene hotelskog smeštaj all inclusive usluge do 30.4. samo u agenciji “Travelland”.

HIT ponude za LETO u Grčkoj = Popusti do 40% Čak i najzahtevnijim putnicima hoteli iz ponude agencije “Travelland” ispunjavaju sva očekivanja. All inclusive usluga se podrazumeva, a cene boravka uključuju popust i do 40% ukoliko rezervišete svoje mesto do 30.4. Izdvajamo za vas HIT ponude sledećih grčkih hotela:

Na privatnoj plaži (u regionu Attica), okružen zelenilom, lociran je hotel Calamos Beach 3*. Osim što se može pohvaliti komfornim sobama, kompletna usluga ovog hotela je na visokom nivou. Idealan je za porodice sa decom. O njihovoj celodnevnoj zabavi zadužen je profesionalni tim animatora koji obezbeđuje toplu i prijateljsku atmosferu kroz timske sportske igre, kreativne studije, razvijanje majstorskih časova i igranih programa, večernje zabavne programe… Hotel nudi boravak na 7 ili 10 noćenja, a cene su više nego pristupačne za celu sezonu – od 450 evra po sobi za termine od 29.5 / 7 noći, tj od 635 evra za termine od 27.5. / 10 noći. Ukoliko želite da budete na plaži i ranije, rezervišite svoje mesto sa boravkom od 15.5. i to po ceni aranžmana od 430 evra (aranžman od 7 noćenja).

Travelland
foto: Promo

Jedan od najvećih i najlepših porodičnih hotelskih kompleksa u regiji, površine preko 100 hektara zove se Olympian Bay Grand Resort 4*. Smešten je u podnožju Olimpa, na prelepoj peščanoj plaži, a na svega oko jedan kilometar od centra Leptokarije. Savršen je za porodice sa decom, ima dečje igralište i klub, kao i sve potrebne prateće sportske i rekreativne sadržaje za decu - odvojeni dečji bazen, mali tržni centar, organizovane celodnevne i večernje animacije za decu ali i odrasle. Suncobrani i ležaljke oko bazena i na plaži su uključeni u cenu (za goste hotela). Ukoliko se odlučite za leto provedete ovde, na raspolaganju su vam brojni termini do kraja septembra sa boravkom na 7 i 10 noćenja. Hotel sa zadovoljstvom otvara svoja vrata gostima već od 25. aprila. Najniža cena boravka na 5 noćenja je 330 evra, tako da ako ne znate kuda za Prvi maj, eto sjajnog predloga. Najniža cena za 7 noćenja je 465 evra po sobi. Sve cene su snižene za 40% i akcija popusta važi do 30.4.

Travelland
foto: Promo

Pored kopnenog dela, agencija “Travelland” u svojoj ponudi ima i hotele na grčkim ostrvima. Naš predlog za LETO 2022. je hotelski kompleks Palmariva Beach Hotel 4*. Udaljen je 3 km od obalskog mesta Eretria na ostrvu Evia, 90 km od Atine i smešten na privatnoj plaži. Usluga hotela je definisana kao all inclusive. Letnju sezonu otvara termin 1.6. za 10 noćenja, a najniža cena po sobi je 665 evra za boravak od 7 noćenja.

Travelland
foto: Promo

Ne zanemarujemo ni čuveno i verovatno najposećenije grčko poluostrvo od strane srpskih turista – Halkidiki. Tamo pronalazimo moderno uređen objekat sa 5 zvezdica, Elinotel Sermilia Resort 5* u selu Psakudija. U ponudi hotela su bazen, krovni bar sa panoramskim pogledom na Egejsko more, privatni prostor na plaži i spa centar. Besplatan WiFi je dostupan u celom objektu. Sve sobe u okviru rizorta imaju balkon, a usluga se definiše kao Ultra All inclusive. Letnja sezona počinje od 1.6. a boravak je na 7 i 10 noćenja.

Ukoliko vas je današnja ponuda zainteresovala, možete se detaljnije informisati o hotelima i izvršiti rezervacije na adresi Dobračina 43, u Beogradu, svakog radnog dana od 09-20h, subotom od 09-16h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track