POSLE SKANDALA SA CENTROM ZA SOCIJALNI RAD! Severina brani sestri Marijani da priča s njihovom majkom? A krivi je za OVU STVAR
Foto: Printscreen/Facebook

narušeni porodični odnosi

POSLE SKANDALA SA CENTROM ZA SOCIJALNI RAD! Severina brani sestri Marijani da priča s njihovom majkom? A krivi je za OVU STVAR

Stars -

Severina Vučković (49), nakon što je okončala razvod s bivšim suprugom Igorom Kojićem (34), navodno je ušla u novi konflikt, ovaj put sa sestrom Marijanom, s kojom je donedavno bila u odiličnim odnosima, prenose hrvatski mediji.

Da se ne radi o prolaznoj porodičnoj svađi, kakvih više-manje ima u svakoj porodici, otkriva činjenica da se u konflikt upleo i Centar za socijalnu zaštitu.

Severina je zbog toga izgubila kontrolu i navodno izvređala radnicu Centra, zbog čega je navodno morala da reaguje policija. Zbog sumnje u remećenje javnog reda i mira na štetu zaposlen Centra za socijalnu zaštitu, poslat je optužni prijedlog Općinskom prekršajnom sudu u Zagrebu.

Njihova majka Ana, koja je imala zdravstvenih problema, sve više vremena provodi sa Severinom u njenom domu. Međutim, Sevina sestra Marijana poverila se bližnjima da nikako ne može uspostaviti kontakt s majkom, a žalila se i da telefonski razgovori s njom ne prolaze bez problema, i to sve zbog pevačice.

Severina, Severina Vučković
foto: Printscreen/Instagram

Marijana tvrdi da se Severina petlja u njihov odnos, a svađa sestara kulminirala je proteklih meseci. Sevina sestra požalila se da nije ni upoznata s majčinim zdravstvenim stanjem, a pevačicu krivi i za narušene odnose s ćerkom Mijom Popović. Severinina nećaka stanovala je tokom studija u pevačicinom stanu, a pošto se udala i dobila dete.

A do samo pre nekoliko godina Seve i Marijana imale su idealne odnose. Marijana se nije libila da brani sestru u javnosti kad se pevačica upustila u bitku za detetom koje ima s bivšim partnerom Milanom Popovićem i bila je podrška mlađoj sestri. Govorila je i da joj pomaže u brizi oko deteta, a dok je dete s ocem provodilo praznike u Beogradu, Marijana mu je htela da jednom odnese poklone. Popović joj je, tvrdila je Marijana, branio da se druži s nećakom, a ona je mlađoj sestri Severini i dalje čuvala leđa.

- Kad god mogu, spojim nekoliko dana i dođem u Hrvatsku, ali poslednjih godina zbog obaveza i posla nisam uvijek u prilici i zbog toga iskreno žalim - govorila je Sevina starija sestra Marijana Vučković Popović.

Samo u jednoj prilici Marijana je bila oprezna istupajući u javnost kad je komentirala Sevin odabir partnera, tad Igora Kojića.

- Idem za tim da moju pažnju imaju oni koji hrabro stoje uz moju sestru želeći s njom podeliti život. Ako se Igor dokaže u svojoj ljubavi, imaće moje poštovanje i podršku u potpunosti - rekla je tad starija sestra pevačice.

Severina
foto: ATA images

kurir.rs/24sata.hr

Bonus24 video:

00:17

Severina u Beton hali snimala spot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track