KOD PEVAČA NEMA KRIZE! Folker za noć zaradio 67.000 evra, a njegov kolega jednu pesmu pevao 27 puta: Od cifre će vam se ZAVRTETI!
Foto: Instagram

ŠIROKO

KOD PEVAČA NEMA KRIZE! Folker za noć zaradio 67.000 evra, a njegov kolega jednu pesmu pevao 27 puta: Od cifre će vam se ZAVRTETI!

Stars -

Izvesno je da pevači zarađuju veliki novac na nastupima, te da svoje i tuđe hitove pevaju bezbroj puta kako bi zadovoljili publiku.

Nemanja Nikolić, folker koji se proslavio učešćem u "Zvezdama Granda" davne 2004. godine, otkrio je basnoslovnu cifru koju je dobio na jednom nastupu u Srbiji.

Nemanja Nikolić
foto: Kurir Televizija

- Najveći bakšiš koji sam dobio za 20 godina karijere je 67.000 evra za noć. Podelio sam sa muzičarima na ravne časti - rekao je Nemanja, ne želeći da otkriva detalje.

Njegov kolega, Miki Mećava, svoj veliki hit "Vodiću te do meseca" otpevao je čak 27 puta.

- Skoro sam u Vršcu pevao "Vodiću te do meseca" 27 puta. Taman krenem neku drugu pesmu tipa "Okovana zlatom" ili slično, pa mi ljudi opet traže "Mesec". Moj sin Ognjen je izbrojao, 27 puta sam otpevao "Vodiću te do meseca" na toj poluprivatnoj proslavi, ja nisam mogao da verujem da je ta brojka u pitanju - ispričao je Miki.

Miki Mećava
foto: Kurir TV

Kurir.rs/S.M./Republika.rs/Srpski telegraf

Bonus video:

10:36

Nemanja Nikolić otkrio zbog koga je promenio žanr NISAM ZNAO NIJEDNU NARODNU PESMU, SEM NJEGOVIH 11

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track