ZVEZDA GRANDA MORALA DA PROMENI IME! Ana Bekuta joj je MENTOR, a za sve je kriva ova NAŠA PEVAČICA!
Foto: Printscreen/Youtube

OGLASILA SE

ZVEZDA GRANDA MORALA DA PROMENI IME! Ana Bekuta joj je MENTOR, a za sve je kriva ova NAŠA PEVAČICA!

Stars -

Od kada je prvi put zapevala u "Zvezdama Granda", Aleksandra Mladenović iz Niša očarala je žiri, a svi su je odmah upamtili i zbog istog imena i prezimena koje nosi već poznata pevačica.

Iz kruga u krug, mlada takmičarka opravdava očekivanja, a mnogi joj već predviđaju blistavu karijeru zbog čega je njena mentorka apelovala da je krajnje vreme da se napravi razlika i ubuduće predstavlja kao Sandra.

Aleksandra Mladenović
foto: Printscreen/Youtube

Nekoliko krugova kasnije, njena mentorka Ana Bekuta je došla na ideju da se mlada Nišlijka predstavlja kao Sandra, kako više ne bi dolazilo do zabune.

"Odlučili smo da ja ostanem Sandra da ne bi došlo do mešanja sa Aleksandrom Mladenović i ne smeta mi, odlično se navikavam", rekla je sedamnaestogodišnja Aleksandra u emisiji "Zvezde Granda Specijal".

"Sad ćete da čujete devojčicu koju, ako Bog da, a daće Bog da je mutiranje ne omete, može da bude moja naslednica. Ja tako zaista mislim i srce mi je prepuno sreće i blago majci što te rodila. Njoj je mentor Ana Bekuta i zavidim Ani", nedavno je rekla Snežana Đurišić o mladoj takmičarki.

Aleksandra Mladenović
foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:10

Ana Bekuta se pojavila na snimanju zvezde Granda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track