00:46

Prvi Vaskrs bez Marinka

POTRUDILA SE

PRVI VASKRS BEZ MARINKA: Evo šta Rokvićeva udovica radi na Veliki petak, napravila pravu UMETNOST u svom domu! (VIDEO)

Stars -

Pevač Marinko Rokvić preminuo je 6. novembra, a tuga njegovih najbližih ne prestaje.

Njegova neutešna udovica Slavica dočekala je prvi Vaskrs bez svog voljenog, a ovaj Veliki petak provodi farbajući vaskršnja jaja u porodičnoj kući.

Marinko Rokvić, Priznao, Sin Dario, Vabračni Sin
foto: Marina Lopičić

Slavica se na svom Instagramu pohvalila svojim umećem i oduševila pratioce, a nema sumnje da joj voljeni Marinko najviše nedostaje u prazničnim trenucima kada je cela porodica na okupu.

"Najbolje ispadnu u plavoj i zelenoj boji. Videćete na kraju, ovo je umetnost", napisala je Slavica na Instagramu uz nekoliko snimaka kako je dekorisala jaja.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Marinko Rokvić vodio je računa o svom zdravlju, bio je aktivan i bavio se rekreacijom, a često je na Instagramu objavljivao fotografije sa svojih treninga. Problemi sa zdravljem počeli su 2020. godine kada je prvo preležao koronu, a onda u decembru operisan. Naime, posle rutinske kontrole lekari su ustanovili da pevač mora da ostane u bolnici, nakon čega je podvrgnut operaciji ciste. Pevač je morao da otkaže sve poslovne obaveze, ali se nadao ozdravljenju. Ipak, do toga nije došlo.

Marinko Rokvić, Priznao, Sin Dario, Vabračni Sin
foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:57

MARINKO JE VOLEO HARMONIKU, ONA GA I ISPRATILA Scena koja CEPA DUŠU: Harmonikaši poslednji put Marinku odsvirali Jedina moja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track