00:54

KIPI NA SVE STRANE! BUJNE GRUDI Dušice Jakovljević u GRO PLANU Ugradila silikone pa pokazala IZAZOVNI DEKOLTE: Pršti od SEKSIPILA

predobro

KIPI NA SVE STRANE! BUJNE GRUDI Dušice Jakovljević u GRO PLANU Ugradila silikone pa pokazala IZAZOVNI DEKOLTE: Pršti od SEKSIPILA

Stars -

Voditeljka Dušica Jakovljević pojavila se na jednom modnom događaju u nikad izazovnijem izdanju.

Mala crna haljinica savršeno je istakla njenu vitku figuru, a u prvom planu našle su se bujne grudi.

Kako je popularna voditeljka otkrila pred kamerama Kurir televizije, još prošle godine se odlučila da ugradi implante.

Dušica Jakovljević
foto: Kurir televizija

- Odlučila sam da stavim implante, jer sam želela to da uradim.Moje telo se s godinama promenilo na bolje. Imam sreće što je moje telo takvo, kao Merilin Monro - otkrila nam je Jakovljevićeva.

Poznata voditeljka progovorila je i o elitnoj prostituciji, koja se u poslednje vreme sve više vezuje za učesnice rijaliti programa.

Ipak, Dušice je istakla da elitnu prostituciju nikako ne vezuje samo za rijaliti, jer je rijaliti nije ni stvorio.

Dušica Jakovljević
foto: Kurir televizija

- Uvek se mi uhvatimo rijalitija, kada god je nešto loše, a psovka-rijaliti, aha maloletnice koje imaju seksualne odnose-rijaliti, ja ne znam da li ljudi čitaju novine i gledaju televiziju odvajkada, jer svega toga ima, sve to je prisutno, pa nije rijaliti izmislio prostituciju. Rijaliti je prst u oko svima, jer se tu vidi sve ono o čemu mi i te kako ćutimo - istakla je voditeljka.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track