NAJLEPŠE NAM JE KAD PO KUĆI ODZVANJA DEČIJI GLAS! Toma i Nadežda konačno pronašli svoj MIR, ovako provode Vaskrs sa sinom Longom!
Foto: Instagram

porodica na okupu

NAJLEPŠE NAM JE KAD PO KUĆI ODZVANJA DEČIJI GLAS! Toma i Nadežda konačno pronašli svoj MIR, ovako provode Vaskrs sa sinom Longom!

Stars -

Vernici pravoslavne veroispovesti danas proslavaljaju najveći hrišćanski praznik- Vskrs. Kako to i dolikuje, praznici se uglavnom proslavaljaju u krugu porodice, a tako će biti i u porodici Nadežde Biljić i Tome Panića.

Ovaj par svoju ljubav je otpočeo u rijalitiju, a 12. marta 2020. godine postali su roditelji dečaka kom su dali ime Longo.

Nadežda Biljić, Toma Panić
foto: Printscreen/Instagram

Toma i Nadežda otkrili su kako provode uskršnje praznike, kao i koliko im je Longo ulepšao život i to čini svakodnevno.

- Uskrs provodimo u kući u porodičnom duhu i svi smo tu. Longo samo nešto priča nekim svojim bebećim jezikom i trči za nama da se mazi i igra. Prija nam to što je nemiran i što bi sve da proba, pipne i proveri. Reaguje na različite zvukove i sam proverava zvukove stvari, lupa, baca tako da videćemo da l’ će biti i muzikalan. Sve u svemu uživamo jer je najlepše kada čujemo kako odzvanja po kući dečiji glas - rekli su Nadežda i Toma za Pink.rs.

Toma Panić, Nadežda Biljić
foto: Printscreen/Instagram

I kako su nam svima praznici bili omiljeni tokom detinjstva, Toma i Nadežda priznali su da im je najslađe bilo kad za Vaskrs gricnu rep od praseta koje je bilo, a i danas je, neizostavan deo svake praznične trpeze.

- Sećanja iz detinjstva nas uvek povezuju za tu porodičnu trpezu i post, pa čekanje Uskrsa da se svi omrsimo, a deca da čapnu praseći repić - kroz smeh su ispričali oni.

Kurir.rs/I.B/Pink.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track