MILI ZA KURIR: Vaskrs provodim sa familijom, ali ove godine PROMENIĆU RUTINU zbog NJEGA!
Foto: Nemanja Nikolić

PORODIČNO

MILI ZA KURIR: Vaskrs provodim sa familijom, ali ove godine PROMENIĆU RUTINU zbog NJEGA!

Stars -

Aleksandar Milić Mili najradosniji hrišćanski praznik dočekaće u krugu porodice. Frontmen grupe Miligram u intervjuu za Kurir ispričao je kako se Vaskrs proslavljao kada je on bio dete i kakve ga uspomene vezuju za taj praznik. Mili je istakao da i on i njegova supruga Nina imaju velike familije pa ceo praznični dan provedu sa njima, ali ove godine rutinu će pokvariti odlaskom na Serbian open.

Aleksandar Milić Mili
foto: Privatna Arhiva

Kako ove godine proslavljate Vaskrs?

- Kao i svake godine u krugu porodice. I supruga i ja imamo velike framilije, tako da tradicionalno pre podne ostavljamo za moju rodbinu, sa njima doručkujemo i počinjemo dan. Ove godine ima jedna izmena jer ću ići na finale Serbian opena, a nakon toga idemo kod Ninine familije. Velike su obe porodice na sreću i onda ceo dan provedemo sa njima.

Aleksandar Milić Mili
foto: Nemanja Nikolić

Ko u vašem domu farba jaja, da li se priključite tom poslu?

- To radi moja supruga Nina, ponekad kada sam tu ja se priključim. Tih dana, ja obično imam puno posla i nagomilanih obaveza koje žurim da završim pred praznike, tako da nisam uvek prisutan, ali kada sam tu rado pomognem.

Kako pamtiš Vaskrs u detinjstvu?

- Pa uvek mi je asocijacija na Vaskrs kucanje jajima. U vreme kada sam bio mali, to je za nas decu bio ogroman doživljaj. Odrastao sam u drugo vreme, kada se drugačiji značaj davao religioznim običajima. Svi ti verski praznici tada su proticali normalno, prolazili su bez velike pompe. Meni su veoma bitni i dragi svi ti praznici gde su cele porodice u prilici da se okupe i lepo provedu.

Aleksandar Milić Mili
foto: Kurir televizija

Šta se najčešće nalazi na vašoj trpezi za ovaj praznik?

- Sve normalno, kao i kod drugih ljudi. Na Veliki petak se posti, za Vaskrs imamo na stolu uvek neko meso, pečenje, baš kao i svi obični ljudi.

Da li voliš da kupuješ poklone za praznike?

- Kupujem, ali ja to praktikujem za Novogodišnje praznike. Vaskrs mi je više duhovni praznik i nekako mi se pokloni nikada nisu uklapali uz njega. Za mene je to više neko ispunjenje i preispitivanje sebe... Kakav si bio prethodne i kakav ćeš biti sledeće godine, tako da mi pokloni nisu prioritet za verske praznike.

Aleksandar Milić Mili
foto: Nemanja Nikolić

Šta bi voleli da promenite nakon Vaskrsa?

- Iskreno, voleo bih da ne uzimam više posla nego što mi prija. To bi bilo lepo da sprovedem u delo, pošto prethodnih 30 godina nikako nisam uspeo to da uradim.

Aleksandar Milić Mili, Džejms Bond
foto: Privatna Arhiva Kurir

Kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

02:22

Mili diriguje pevačici u studiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track