01:35

Šikica iskreno o brutalnoj kafanskoj tuči na Ibarskoj: Jedan je izgubio oko

ISKRENO

PEVAČICA ZAVRŠILA U BRUTALNOJ KAFANSKOJ TUČI, POTOM I NA SUDU! Haos i lom na Ibarskoj: Letele flaše i stolovi JEDAN IZGUBIO OKO

Stars -

Pevačica Snežana Jovanović, poznatija kao Šikica, gostovala je u Sceniranju gde je progovorila je o kafanskoj tuči gde je jedan mladić izgubio oko a ona zbog toga završila na sudu.

- To je bilo u kafani Čergi na Ibarskoj magistrali. Bila sam tada trudna sa drugim sinom i policija je došla u 4 sata ujutru da me odvede do Čukarice zbog tog dečka koji je izgubio oko - rekla je pevačica u Sceniranju na Kurir televiziji.

Snežana Jovanović Šikica
foto: Kurir televizija

Dodala je da je sve počelo kada je mladić prišao pogrešnim devojkama. Tuča je počela, a ona je pojurila da se sakrije u kuhinju.

- Tu su bili dva drugara taksista koji su došli sa devojkama, tada su bili žestoki momci sa Petlovog brda. Kada je došao taj dečko, on je krenuo da se mota oko tih devojaka. Naravno, ispala je tuča. Tukli su se samo tako, letele su čaše, flaše, stolovi. Dečko se samo vratio da pogleda nešto i u tom trenutku ga je udarila flaša zbog koje je izgubio oko. Ja sam rekla na suđenju da ništa nisam videla. Što i jeste tako jer sam pobegla u "kujnu" i sakrila se - rekla je pevačica.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:11

MARIJA ŠERIFOVIĆ NA PUTU DA POSTANE MAJKA Pevačica otvoreno progovorila o potomstvu VEĆ ODABRALA IME za dete!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track