NESTALA MARIJANA, POBEDNICA VELIKOG BRATA! Policija traga za njom, muž uputio apel: Molim vas, delite i javite ako nešto znate
Foto: Printscreen

nestala!

NESTALA MARIJANA, POBEDNICA VELIKOG BRATA! Policija traga za njom, muž uputio apel: Molim vas, delite i javite ako nešto znate

Stars -

Pobednica rijalitija "Veliki brat" koji se 2011. godine emitovao u zemljama bivše Jugoslavije, Marijana Seifert, nekad Čvrljak, je nestala.

Zagrebačka policija traga za Marijanom Seifert, kako su izvestili udaljila se sa adrese prebivališta u Lastovskoj ulici u Zagrebu, piše 24sata.hr.

Marijana Čvrljak
foto: Zorana Jevtić

U trenutku nestanka bila je obučena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, trenerku crne boje sa belo-crvenom crtom i svetle patike.

Visoka je oko 167 cm, vitkog je stasa, ima plavu kosu i zelene oči i nekoliko tetovaža (tetovaža cveta orhideja na donjem delu leđa, glava jednoroga na levom bedru, dve tribal tetovaže na levoj podlaktici i desnom zglobu, tekstualnu tetovažu na desnom ramenu i na desnoj ruci znak beskonačnosti).

Marijana Čvrljak
foto: Prinskrin Fejsbuk

Marijana je ostala upamćena u rijalitiju kada je uplovila u emotivnu vezu sa Nikolom Nemeševićem Nemešom sa kojim je imala intimne odnose pred kamerama, što je u prvi mah šokiralo javnost, ali i njenog oca koji je se odrekao.

Ipak, Marijana od te ljubavi nije odustajala, udala se za Nemeša, ali za osam meseci i razvela.

Kako je prenosio medij 24sata.hr, Marijana se sada preziva Seifert, budući da se tajno udala za izvesnog Karla Seiferta iz Zagreba.

Marijana Čvrljak
foto: Kurir

Kurir.rs/S.M./24sata.hr

Bonus video:

29:55

BAROVCI NIKAD ISKRENIJI! Podelili svoje tajne, a onda su Kristina i Maja ušle u OKRŠAJ ZBOG VASIĆA(78 EP 2. deo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track