BILA JE PRVA RIJALITI PRELJUBNICA, IMALA S*KS PRED KAMERAMA Ko je Marijana iz Velikog brata: Udavala se 4 puta, a sad je SVI TRAŽE
Foto: Printscreen

nestala

BILA JE PRVA RIJALITI PRELJUBNICA, IMALA S*KS PRED KAMERAMA Ko je Marijana iz Velikog brata: Udavala se 4 puta, a sad je SVI TRAŽE

Stars -

Pobednica Velikog brata" 2011. godine, Marijana Seifert nestala je pre dva dana u Zagrebu, a nestanak je prijavio njen suprug.

Marijana je javnosti u Srbiji najpoznatija kao učesnica i pobednica Velikog brata, a njeno učešće obelećila je veza sa Nikolom Nemeševićem Nemešom. Kada je osvojila novčanu nagradu za prvo mesto, priznala je da bi dala sav novac samo da bi ostala za Nemešom.

Marijana Čvrljak, Marijana Seifert, Nikola Nemešević Nemeš
foto: Damir Dervišagić

Pre ulaska u rijaliti Marijana je bila udata za pomorca Ivana Čvrljka. Živeli su u Šibeniku, a u braku su dobili ćerku . Upoznali su se preko jedne društvene mreže. Međutim, tada je pred kamerama prevarila supruga.

Ljubav Marijane i Nemeša pretvorila se u zabranjenu. Pred kamerama su nakon desetak dana u izolaciji imali intimne odnose, što je uzburkalo javnost i zaprepastilo njihovu porodicu.

Marijana Seifer
foto: Printscreen

Nastavili su da se viđaju nakon rijalitija. O prvoj krizi između Marijane i Nemeša govorilo se početkom 2014. godine, kad su navodno na zajednički život potrošili većinu novca od pobede u “Velikom bratu”. Tad se Nemeš vratio u Beograd.

Par je raskinuo te godine, ali dve godine kasnije ipak su shvatili da ne mogu jedno bez drugog i odlučili su da se venčaju. Međutim, taj brak je bio kratkog veka. Osam meseci kasnije ipak su se razveli.

Marijana Seifer
foto: Printscreen

Nakon ovog ljubavnog brodoloma, Marijana je utehu našla u prijatelju Tomislavu Grizelju Gricku. Za Gricka se udala, ali je krajem 2019. godine došlo do razvoda. O razlozima oboje nisu želeli da pričaju.

Marijana Seifer
foto: Printscreen

Najpoznatija stanarka kuće "Velikog brata", se udala i četvrti put i to u potpunoj tajnosti za izvesnog Karla Seiferta iz Zagreba.

Podsetimo, zagrebačka policija traga za Marijanom Seifert, čiji nestanak je prijavio muž Karlo.U trenutku nestanka na sebi je imala kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, helanke crne boje sa belo-crvenom crtom i svetle patike.

Visoka je oko 167 centimetara, vitkog je stasa, ima plavu kosu i zelene oči i nekoliko tetovaža.

Maja Kovačević, Marijana Seifert
foto: Kurir, Printskrin/Facebook

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:33

PRIVEDEN PEVAČ DARKO LAZIĆ: Divljao na auto-putu 117 na sat

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track