OGLASIO SE MARIJANIN MUŽ ZA KURIR! Nakon nestanka pobednice Velikog brata Karlo prolazi KROZ AGONIJU, poručio samo jedno!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Facebook

ZABRINUT

OGLASIO SE MARIJANIN MUŽ ZA KURIR! Nakon nestanka pobednice Velikog brata Karlo prolazi KROZ AGONIJU, poručio samo jedno!

Stars -

U medijima širom regiona kao bomba je odjeknula vest da je nestala Marijana Seifert, a njen suprug koji je i prijavio nestanak Karlo Seifert, sada se po prvi put oglasio za Kurir. Za bivšom pobednicom "Velikog Brata" aktivno traga zagrebačka policija.

Maja Kovačević, Marijana Seifert
foto: Kurir, Printskrin/Facebook

Redakcija Kurira stupila je u kontakt sa Karlom, koji je bio veoma uznemiren:

- Nemojte molim vas, imajte milosti, nisam u stanju da dajem izjave i bilo kakve komentare - kratko nam je poručio pre nego što je spustio slušalicu.

Podsetimo, Marijanine lične stvari i dokumenta je pronašla hrvatska policija u blizini njihovog doma, ali Karlo ni to nije želeo da komentariše.

Marijana Čvrljak
foto: Kurir TV, Printskrin, Printskrin Facebook

- Nadam se da će Marijana biti pronađena i čvrsto verujem u to. Da barem znam gde je... Niko srećniji od mene neće biti ako večeras dođe kući - rekao je Karlo u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju i otkrio je detalje nestanka supruge: - Nestala je tokom noći, nije ostavila nikakvu poruku, niti je bilo ikakvih naznaka da bi mogla da se udalji iz kuće. Kako je policija došla do mobilnog telefona i dokumenata, nije na meni da vam kažem - zaključio je Karlo.

Podsetimo, za Kurir se oglasila i Marijanina sestra, Maja Kovačević, bivša učesnica rijalitija Bar:

- Šta da kažem ne znam ništa osim da je nestala i da je tražimo - rekla je Maja za Kurir.

Marijana Seifert
foto: Printscreen

Kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

00:33

PRIVEDEN PEVAČ DARKO LAZIĆ: Divljao na auto-putu 117 na sat

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track