NESTALA MARIJANA MESECIMA BILA U SVAĐI SA SESTROM! Otkrivamo šta je razlog problema: Maja je ovako govorila o njihovom ODNOSU
Foto: Zorana Jevtić

TUŽNO

NESTALA MARIJANA MESECIMA BILA U SVAĐI SA SESTROM! Otkrivamo šta je razlog problema: Maja je ovako govorila o njihovom ODNOSU

Stars -

U medijima širom regiona kao bomba je odjeknula vest da je nestala Marijana Seifert, rođena sestra Maje Kovačević, bivše učesnice rijalitija Bar, koji se emitovao na Kurir televiziji.

Marijana Čvrljak, Marijana Seifert
foto: Zorana Jevtić

I sama Maja je tokom učešća u "Baru" istakla da je dobila podršku svoje sestre za ulazak u rijaliti.

- Sestra me podržava, dala mi je savete, koje sam ja poslušala i primenila. Želim sve najbolje mojoj sestri, njenoj novoj porodici i njenom novom životu - rekla nam je tada Maja.

Maja Kovačević
foto: Printscreen

Ipak, kako saznajemo, Maja već neko vreme nije bila u dobrim odnosima sa sestrom Marijanom, a u poslednjih nekoliko meseci nisu bile u kontaktu. Do razdora u porodici je došlo nakon Majine diskvalifikacije iz rijalitija "Bar" sredinom januara ove godine. Maja je tada imala teže zdravstvene probleme, zbog kojih je završila u bolnici, a kako tada nije imala podršku najmilijih, zamerila je svima, pa i Marijani.

- Za Marijanu više ne želim da čujem. Sa svima sam prekinula kontakt. Želim mir. Tako je najbolje - rekla nam je Maja u februaru, nakon što se vratila u "Bar".

Mi smo opet kontaktirali Maju, koja nam je rekla da ne zna ništa osim da joj je sestra nestala i da je u toku potraga za njom.

- Situacija ne izgleda dobro. Nisam dobro. Nadam se najboljem - kratko nam je poručila Kovačevićeva.

Maja Kovačević, Marijana Seifert
foto: Kurir, Printskrin/Facebook

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:34

KOMŠIJE OTKRIVAJU MOGUĆI RAZLOG NESTANKA GORANA IZ ALEKSINCA: Čudno im što je nestala cela porodica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track