KIJA POKAZALA FOTKU SA POKOJNIM OCEM! Preminuo dok je bila u ZADRUZI, sahranu pratio čitav BALKAN, sad ga se setila na VAŽAN DATUM
Foto: Nemanja Nikolić

uspomene

KIJA POKAZALA FOTKU SA POKOJNIM OCEM! Preminuo dok je bila u ZADRUZI, sahranu pratio čitav BALKAN, sad ga se setila na VAŽAN DATUM

Stars -

Pevačica Kristina Kija Kockar objavila je na društvenim mrežama uspomenu na svog oca Miloša.

"Tata, srećan rođendan, sanjala sam te noćas" - stoji uz Kijinu fotografiju sa tatom iz detinjstva.

Aca Lukas, koncert, Kristina Kija Kockar
foto: Nemanja Nikolić

Kija je ovom objavom svima jasno stavila do znanja da joj on nedostaje, iako, kako je i sama isticala, nisu bili u najboljim odnosima.

Kristina Kija Kockar
foto: Printskrin/Instagram

Poznato je da Kockareva i njen tata nisu bili u dobrim odnosima i da godinama nisu razgovarali. Njen otac nije se slagao ni sa njenim ulaskom u ''Zadrugu'', dok ju je majka Nadica oduvek u svemu podržavala.

Kristinu je majka dobila dok je bila u vezi sa njenim ocem koji je tada bio oženjen, te iz tog razloga dugo nije želeo da prizna Kiju za ćerku. Na kraju je to učinio, a o Kijinom ulasku u Zadrugu rekao je sledeće:

- Uopšte me ne interesuje njeno učešće u rijalitiju. Verujte mi da to ne gledam, ne mogu sebi da dozvolim da se nerviram oko toga da li će boraviti u toj kući ili ne, na to nisam mogao da utičem - izjavio je ranije.

Kija Kockar
foto: Printscreen

Podsetimo, Miloš Kockar je preminuo 28. aprila 2018. godine u Zrenjaninu, nakon duge bolesti, dok je Kija boravila u ''Zadruzi''. Zbog sahrane je napustila imanje u Šimanovcima, a sahranu Kijinog oca pratili su svi mediji.

sahrana, Miloš Kockar, Kristina Kija Kockar
foto: Marina Lopičić

Kijin otac bio je dugo bolestan i nosio se sa srčanim problemima. Imao je dva infarkta, a uz to i kancer. Rođen je 30. aprila 1949. godine. Živeo je u Zrenjaninu, nedaleko od kuće u kojoj je Kija živela sa majkom.

Kristina Kija Kockar, Miloš Kockar
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

05:14

Kija Kockar predvidela grupu kao na zvaničnom žrebu za predstojeće Svetsko prvenstvo u fudbalu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja