PETI DAN OD NESTANKA! RONIOCI KREĆU U POTRAGU ZA MARIJANOM Proširuje se istraga za pobednicom Velikog brata AGONIJA NE PRESTAJE
Foto: Printskrin

nastavak akcije

PETI DAN OD NESTANKA! RONIOCI KREĆU U POTRAGU ZA MARIJANOM Proširuje se istraga za pobednicom Velikog brata AGONIJA NE PRESTAJE

Stars -

Pobednica "Velikog brata" 2011. godine Marijana Čvrljak Seifert nestala je pre pet dana, a potraga za njom i dalje traje. Marijana je nestala u sredu 27. aprila rano ujutru. Osim njenog telefona i dokumenata koji su nađeni u blizini mosta Mladost više ništa nije pronađeno od tragova.

- Ronioci HGSS danas su se pridružili potrazi za ženskom osobom na području reke Save u Zagrebu. Pregledan je teren iz vazduha, obavljeni su zaroni kako bi se ispitao rizik i napravio plan za sutrašnju akciju. Pretraživaće se obe strane korita, 500 metara oko Mosta mladosti - piše u njihovom saopštenju na platformi Tviter.

Podsetimo, u trenutku nestanka Marijana je bila obučena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, trenerku crne boje sa belo-crvenom crtom i svetle patike.

Visoka je oko 167 cm, vitkog je stasa, ima plavu kosu i zelene oči i nekoliko tetovaža (cveta orhideje na donjem delu leđa, glave jednoroga na levom bedru, dva tribala na levoj podlaktici i desnom zglobu, kao i tekstualnu na desnom ramenu, te na desnoj ruci znak beskonačnosti).

Marija Čvrljak
foto: Printscreen/Youtube

kurir.rs

Bonus video:

01:16

Psiho-kraljica kokaina! Sestra Marijane Nemeš poznata po vezi sa narko bosom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track