NIKOLINA PIŠEK SE S MUŽEM I ĆERKOM SELI U ZAGREB! Napuštaju Beograd zbog jedne STVARI, evo u kakvu PAMETNU VILU se sele, a tek VRT
Foto: Damir Dervišagić, Printskrin

ništa nije prepustila slučaju

NIKOLINA PIŠEK SE S MUŽEM I ĆERKOM SELI U ZAGREB! Napuštaju Beograd zbog jedne STVARI, evo u kakvu PAMETNU VILU se sele, a tek VRT

Stars -

Nikolina Pišek sa suprugom Vidojem Ristovićem i ćerkom Unom seli se iz Beograda u Zagreb. Kuća od 500 kvadrata nalazi se u zoni ispod Sljemena, a s pratiteljima je podelila detalje selidbe.

KO JE U STVARI VIDOJE RISTOVIĆ? Bogatom mužu Nikoline Pišek ukrali skoro 70.000 €, a evo koji SKANDAL ga PRATI!

Nikolina Pišek
foto: Printscreen/Instagram

- Adaptacija dugo traje, toliko da sam već u neverici kako ću živeti kada završe radovi. Uglavnom, ono što drugi mrze ja obožavam. Ima li išta lepše nego stajati na gradilištu dok se stvara nešto novo i prekrasno, rekla je Nikolina Ristović za Story.hr.

- Svojoj sam kući pristupila dosta štreberski i ziheraški u fazi priprema. Kreativnosti ne nedostaje, imam sjajnu ekipu oko sebe i od početne ideje da samo malo osvežim ionako dobar prostor koji je potpuno logično i zdravo projektiran, dogodilo se da se dosta toga menja. Ide se na koncept pametne kuće koja će sama proizvoditi potrebnu energiju i razmišljati umesto mene. Divno, zar ne? Već ima toliko karaktera da joj moram dati neko ime - rekla je voditeljka koja je rekla da otkrila da je sama osmislila i samoodrživi vrt.

Nikolina Pišek
foto: Printscreen/Instagram

- Zvuči suludo, ali ideja mi je da ne posedujem kosilicu, da biljke budu pomno odabrane i komplementarne pa da baštovan dođe jednom ili dvaput godišnje radi minimalnog orezivanja. Javiću vam jesam li u tome uspela - doda je.

Odluka o preseljenju iz Beograda u Zagreb nije jednostavna, ali su se odlučili na život u Hrvatskoj jer je mirnija, manja i jednostavnija sredina za vaspitanje deteta i praćenje vanškolskih aktivnosti.

- Beograd je uvek i moj i Unin grad, tamo imamo baku i deda koje volimo i seku koju obožavamo.

Nikolina i ćerka su se prošle godine otrovale gasom pa je Ristović mesecima pratila kako joj se vraća snaga i izdržljivost.

Nikolina Pišek
foto: Damir Dervišagić

kurir.rs/story.hr

Bonus video:

01:01

NIKOLINA PIŠEK DOŽIVELA NEZGODU NA LETOVANJU! Htela da izvadi kofer iz gepeka, pa završila sa TEŠKOM povredom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track