ZAVIRITE U STAN SLAVICE ĆUKTERAŠ! Pevačica pazarila nekretninu nakon RAZVODA: Klavir, ogledala svuda po stanu! SUVI LUKSUZ (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

UREDILA PO MERI

ZAVIRITE U STAN SLAVICE ĆUKTERAŠ! Pevačica pazarila nekretninu nakon RAZVODA: Klavir, ogledala svuda po stanu! SUVI LUKSUZ (FOTO)

Stars -

Pevačica Slavica Ćukteraš nakon razvoda od golmana Vladimira Avramova častile je sebe luksuzom nekretninom.

Naime, Slavica je na skupocenoj prestoničkoj lokaciji kupila prostranu nekretninu, koju je opremila luksuznim nameštajem sivo-ljubičaste boje, dok je zidove okrečila u belo, sa svetlo sivkastim šarama.

Slavica Ćukteraš
foto: Printscreen/Instagram

Dnevni boravak do kojeg se dolazi dugim hodnicima krasi mali beli klavir, koji je Slavičin omiljeni detalj u domu. Povremeno, bez benda, navodno ona se tu raspevava za nastupe, i sve više komplikovanih inostranih kompozicija na njemu zna da zasvira.

Spavaću sobu doma Slavice Ćukteraš krase veliki prozori i terasna vrata sa kojih se prostire predivan pogled, dok je bračni krevet nekadašnja Zvezda Granda dekorisala jastucima u svom, uveliko prepoznatljivom šarenom stilu.

U dnevnoj sobi Slavica je stavila ljubičaste tapete sa belim cvetovima detaljima, a tu se nalazi i beli sto i stolice od drveta, a od kuhinje je odvajaju staklena klizna vrata, a ogledala su svuda po stanu.

Najviše pažnje pevačica je posvetila opremanju sobice za svoju naslendicu. Iako razvedeni, ona i Avramov su se potrudili da svojoj mezimici sve omoguće i urede joj prostorije po njenoj želji, tako da joj bude udobno i da ima prostora sutradan da dovodi drugare.

Dom Slavice Ćukteraš mesto je na kom i estradna umetnica voli da gosti svoje prijatelje, posebno koleginicu Milicu Todorović sa kojom je provela dane pod koronavirusom, a pridružila im se tada i Miličina majka.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/M.M./Telegraf

Bonus video:

02:22

MOGLA SAM DA OSTANEM BEZ OKA! Slavica Ćukteraš otvorila dušu o teškoj povredi koju je pretrpela, ROŽNJAČA MI JE I DALJE OŠTEĆENA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja