ĆERTIĆ PRETIO PIŠTOLJEM RADNICIMA BANKE, A UMESTO ROBIJE PLANIRA RIJALITI: Biću prvi učesnik sa NANOGICOM!
Foto: Kurir televizija

maštovit

ĆERTIĆ PRETIO PIŠTOLJEM RADNICIMA BANKE, A UMESTO ROBIJE PLANIRA RIJALITI: Biću prvi učesnik sa NANOGICOM!

Stars -

Kaskader i rijaliti učesnik Uroš Ćertić danima je u centru skandala zbog navodne afere sa voditeljkom Marijom Veljković, a sada je otkrio da planra ulazak u rijaliti.

Kaskader Uroš Ćertić nedavno je najavio ulazak u ''Zadrugu 6'' i rekao kako će on biti jedini zatvorenik u rijalitiju.

Naime, on je otkrio da mu preti robija jer je pre dve godine mahao pištoljem u jednoj filijali, kao i da će verovatno biti jedini učesnik sa nanogicom.

Uroš Ćertić
foto: Kurir televizija

- Mogao bih da budem prvi učesnik sa nanogicom, registrujem se da živim u Šimanovcima - kazao je Uroš za Srbija Danas.

Uroš Ćertić uhapšen je krajem septembra 2020. godine zbog nelegalnog posedovanja oružja, a to se dogodilo nakon što je navodno u jednoj banci u Beogradu radnicima pretio pištoljem.

Uroš Ćertić
foto: Printscreen/Facebook

Kako smo tada saznali, Ćertić je iza rešetaka Centralnog zatvora.

Naime, povod za ovo hapšenje je navodno njegov odlazak u jednu banku na Novom Beogradu, gde je došao u sukob sa zaposlenima. Kako mu nije bilo po volji ono što je čuo od službenika, on je navodno počeo da viče, a tada se umešao i šef ekspoziture. Uroš je tada, prema rečima našeg izvora bliskom Ćertiću, navodno izvadio pištolj i počeo da im preti, nakon čega je besno napustio poslovnicu banke.

Po izlasku iz ekspoziture kaskader je odlučio da se otarasi oružja, pa ga je bacio u obližnju kantu. Međutim, uplašeni radnici poslovnice u kojoj im je Ćertić pretio pozvali su policiju čim je on izašao, a kako su pod video-nadzorom, moglo je jasno da se vidi ko je razjareni muškarac. Ubrzo je policija pronašla Uroša, kao i oružje, nakon čega je priveden.

Uroš Ćertić
foto: Printskrin

Kurir.rs/S.M./Srbija danas

Bonus video:

03:20

BIĆE HAOS! UROŠ ĆERTIĆ SUROVO IZVREĐAO JOVANU JEREMIĆ: Ima više lapsusa od ZMAJA OD ŠIPOVA, za nju se svašta priča po BEOGRADU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja