LUNA I MARKO KUPILI IMANJE NA SELU! Pokazali svaki detalj: Bunar u dvorištu, 13 ARI PLACA! Pogledajte gde će sagraditi VIKENDICU!
Foto: ATA Images

prelepo

LUNA I MARKO KUPILI IMANJE NA SELU! Pokazali svaki detalj: Bunar u dvorištu, 13 ARI PLACA! Pogledajte gde će sagraditi VIKENDICU!

Stars -

Marko Miljković i Luna Đogani kupili su plac na selu i tamo planiraju da izgrade vikendicu u koju će odlaziti kada požele da se sklone od gradske vreve, a snimak su objavili na svom Jutjub kanalu.

Marko je istakao da će ovaj plac iskoristiti na pravi način.

Luna Đogani
foto: Printscreen/Youtube

- Prošle godine pala jedna neketnina, ove godine pala još jedna nekretnina. Kupili smo imanje na selu, nekad eto malo da se sklonimo, možda i napravimo nekim biznis s tim, ko zna. Ali sigurno ćemo iskoristiti veoma dobro, planiramo da ga sredimo, trebaće nam malo vremena - rekao je Marko koji se obratio na njihovom jutjub kanalu, a onda se Luna nadovezala:

- Trebaće nam možda godinu dana, i novca i vremena...

- Kupili smo plac sa zidovima, gde mi treba da napravimo krov, ploču, prizemna je kuća u pitanju. Veliki je plac, 13 ari, ima i bunar u dvorištu koji planiramo da ostavimo tu.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

08:16

OVO JE NOVA PEVAČICA GRUPE LUNA Čeda Čvorak saopštio da će upravo ona biti ženski vokal popularnog benda, a SVI JE ZNATE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track