URAGANKE ZAJEDNIČKIM SNIMKOM ŠOKIRALE SVE! Sanja se javno obratila Ivani i Kseniji, evo šta su sve poručila, čuju se i PSOVKE!
Foto: Instagram

šou

URAGANKE ZAJEDNIČKIM SNIMKOM ŠOKIRALE SVE! Sanja se javno obratila Ivani i Kseniji, evo šta su sve poručila, čuju se i PSOVKE!

Stars -

Na društvenim mrežama je osvanuo snimak u kojem vidimo kako Sanja Vučić govori Ivani Nikolić i Kseniji Knežević nešto što je pokrenulo veliki broj komentara.

- J**'o te, znači, raspadam se! A vi? - opsovala je Sanja u svom stilu.

Hurricane
foto: Printscreen

- Vrlo, brate, vrlo! - dodala je Ksenija.

- Raspadosmo se sve! - kazala je Vučićeva kroz smeh, dok je Ivana u čudu pogledala u kameru.

Hurricane
foto: Printscreen

Inače, mogo se pisalo o odnosima između tri pevačice, a sada je stiglo još jedno saopštenje od njihovog PR tima, koji demantuje da su Uraganke bile u svađi, te su naveli mogućnost da će grupa u jednom trenutku ponovo biti u istom sastavu.

- Poštovani novinari i kolege, ovog puta Vam se obraćamo povodom natpisa u novinama koji su izašli nakon našeg poslatog saopštenja za javnost, u kom smo objasnili razloge prestanka rada članica grupe Hurricane u tom sastavu. Hteli bismo da Vam napomenemo još jednom da je jedini razlog zbog čega se ugovor neće produžavati, taj kako bi Sanja, Ivana i Ksenija imale vremena da se više posvete svom privatnom životu i odmore od prevelike popularnosti koja je često izazivala da se u medijima nađu netačni natpisi. Takođe, ne isključujemo mogućnost da se grupa ponovo vrati u istom sastavu u narednom periodu te time, nema mesta da se piše u negativnom kontekstu o njihovom međusobnom odnosu - piše u saopštenju.

- Naglašavamo da se odlično slažu, cene i poštuju, kako međusobno tako i sa svim članovima našeg tima... Sanji, Kseniji i Ivani ugovor ističe u septembru, ali zbog velikog interesovanja produžavamo turneju do kraja novembra - stoji u novom saopštenju ove grupe.

Hurricane, Uraganke
foto: Ana Paunković

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

01:35

ŠOKANTNO! IVANA HURRICANE BILA SAMO ZAMENA! Anastasija otkrila kako se uraganka PROBILA, a potom i RAZLOG RASPADA GRUPE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track