00:52

SEKA ALEKSIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR OTKRILA: Planiram van telesnu oplodnju u septembru!

šokantno

SEKA ALEKSIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR OTKRILA: Planiram vantelesnu oplodnju ZA OVAJ MESEC! Evo koliko dece pevačica želi da ima

Stars -

Poznata pevačica Seka Aleksić gostovala je u emisiji Sceniranje na Kurir televiziji gde je otkrila da planira van telesnu oplodnju u septembru.

Pevačica je takođe dodala da želi veliku porodicu i čak petoro dece.

- Sve neke greške koje napravimo kao roditelji kod prvog deteta, ispravljamo kod drugog, trećeg, četvrtog i petog. Nadam se da će da bude i petog. Nadam se, ja želim. U septembru opet planiram van telesnu oplodnju. Šta god bude neka Bog da samo zdravlje - rekla je pevačica.

Seka Aleksi'
foto: Nemanja Nikolic

Pevačica se osvrnula i na sebe kao majku i istakla da je srećna i zadovoljna što se ispunila kao majka što je jako dugo priželjkivala.

- Zamisli da rodim blizance pa opet blizance. Koliko god da Bog da ja sam zadovoljna. Mada i da ne bude više, ja sam srećna i zadovoljna. Ostvarila sam se kao majka ono što sam dugo želela - istakla je pevačica.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:47

SEKA ALEKSIĆ ZA VASKRS NAPRAVILA PROMENU! Ove godine odlučila da praznik ne provede sa VELJKOVIM RODITELJIMA a ovo je RAZLOG

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track