MISTERIJA: Muž Nikoline Pišek tokom noćne masaže rekao: "Nije mi dobro", pa izgubio svest!
Foto: Dragan Kadić

Tuga: smRT VIDOJA RISTOVIĆA

MISTERIJA: Muž Nikoline Pišek tokom noćne masaže rekao: "Nije mi dobro", pa izgubio svest!

Stars -

Vidoje Ristović umro je u nedelju u 44. godini. Kako navodi izvor Kurira, on se u trenutku smrti nalazio u salonu za masažu

Suprug Nikoline Pišek Vidoje Ristović preminuo je iznenada u subotu oko ponoći tokom tretmana masaže tela!

Kako je naveo izvor Kurira, on se osećao dobro tokom dana i nije se žalio ni na kakve tegobe sve do neposredno pred smrt. Tokom masaže osetio je da mu nije dobro i požalio se terapeutkinji, ali već je bilo kasno, jer je nakon nekoliko trenutaka izdahnuo. Nakon što je izgovorio reči „Nije mi dobro“, odmah je izgubio svest i ubrzo preminuo.

Vidoje Ristović
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Iza ponoći je Hitna pomoć primila poziv ženske osobe koja je rekla da muškarac ne diše već pola sata. Kad su došli, lekari nisu ni pokušali reanimaciju, jer je Vidoje već bio mrtav.

Porodica u šoku

Prema prvim pretpostavkama, sumnja se da je doživeo infarkt, koji je očigledno bio koban. Porodica i bliski rođaci Ristovića šokirani su njegovim preranim odlaskom, a supruga Nikolina od bola nije mogla da govori, već je samo kratko potvrdila za medije da je Vidoje preminuo.

Vidoje Ristović
foto: Dragan Kadić

Naši izvori navode da ona tokom jučerašnjeg dana nije mogla da saopšti njihovoj ćerki, koja ima osam godina, šta se dogodilo jer se plašila da bi to mogla da ostavi traume i posledice po njenu psihu, dok je naslednica Ristovića iz prvog braka Matea loše vesti saznala odmah. Ona je, navodi naš sagovornik, jako teško podnela gubitak oca, za kog je bila vezana, konstantno plače i ne može da se pomiri sa činjenicom o smrti Vidoja.

Ljubavna priča

Ristović i Pišekova upoznali su se 2012, ali nisu odmah otpočeli vezu jer Nikolina nije bila zaljubljena u Vidoja. Njegova upornost se ipak na kraju isplatila.

Nikolina Pišek, Vidoje Ristović
foto: Damir Dervišagić

Prosidba je došla brzo nakon početka veze. U jednom beogradskom restoranu pred nju je stavio prsten od belog zlata, vredan 15.000 evra, i na uho joj zapevao pesmu Sandija Cenova „Žena budi mi ti“. Tada joj je rekao: „Kad budeš spremna, stavi prsten na ruku.“ Mada je u početku bila iznenađena i šokirana, pristala je da se uda za beogradskog istoričara umetnosti i kolekcionara umetničkih dela.

Gala svadba sa 70 zvanica održana je 3. septembra 2013. u Monte Karlu, a nakon venčanja par je dobio ćerku Unu Sofiju. Nikolina je nosila venčanicu sa potpisom dizajnerke Monik Lilije. Venčanje je koštalo oko 400.000 evra, preneli su tada mediji. Mladoženjin kum bio je srpski biznismen Milan Beko, a među zvanicama bili su Aca Bulić, Milorad Vučević i Ljubiša Buha Čume.

Ovaj par je svojevremeno uradio identičnu tetovažu, datum kada su se upoznali - 27. avgust 2012. godine. Vidojev otac Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, takođe je kolekcionar umetničkih dela.

NIŠTA NIJE SLUTILO NA TRAGEDIJU

Nikolina pola sata pre smrti supruga objavila snimak na Instagramu

Vidoje Ristović, Instagram
foto: Instagram

I ako su se juče pojavila informacije da je Pišekova u trenutku suprugove smrti bila u Zagrebu, to nije potvrđeno. Činjenica jeste da je njena poslednja objava na Instagramu nastala u prestonice Hrvatske, a u pitanju je snimak iz posete jednom plesnom centru. I pokojni Vidoje se nekoliko sati pre smrti oglasio na mrežama. On je na Instagramu objavio sliku ćerke Une Sofije kako stoji pored jedne slike i napisao: - Krv nije voda, znatiželjna tatina devojčica... Uh, samo kad izađosmo - napisao je istoričar.

LOŠ PERIOD

Nikolinu i Vidoja pratile nevolje

Poslednje godine zajedničkog života Vidoja i Nikoline bile su vrlo burne. Najpre je on uhvaćen da nosi pištolj za koji nije imao dozvolu, zbog čega je osuđen i proveo je devet meseci u kućnom pritvoru tokom 2012.

Pre dve godine Vidoje i Nikolina doživeli su veliku neprijatnost kad ih je tokom letovanja opljačkao čovek od kog su iznajmili vilu na Hrvatskom primorju. Tada su ostali bez više od 70.000 evra u kešu i izuzetno vrednog nakita, pa je procena da je ovaj par ostao bez imovine od 300.000 evra.

Početkom 2021.dogodio se incident iz kojeg su Nikolina i njihova ćerka Una Sofija jedva izvukle živu glavu. U njihovom stanu u Zagrebu u toku noći počeo je da curi gas, pa je Vidoje preko prijatelja uspeo da spase suprugu i naslednicu, koje su potom dugo bile na lečenju.

Za Pišekovu se tu nisu završile nevolje. Pred kraj 2021. preminuo joj je otac, za kog je bila veoma vezana.

KOMŠINICA ŠOKIRANA VIDOJEVOM SMRĆU

Delovao je da se zapustio, videla sam ga pre dva dana

Naša ekipa posetila je zgradu na Vračaru u kojem su stan imali Nikolina Pišek i pokojni Vidoje Ristović, a u kojem su oni najčešće boravili prilikom posete Beogradu.

Komšije koje smo zatekle bile su šokirane vešću da je njihov komšija iznenada preminuo, ali i ističu da on nije preminuo u stanu, jer bi to sigurno čuli i videli, a ne saznali iz medija.

zgrada, Vidoje Ristović
foto: Kurir

- Tuga, mlad čovek. U poslednje vreme nam je delovao da se malo zapustio, dosta se ugojio. Videla sam ga, čini mi se, pre dva dana. Stajao je tu pred zgradom i pušio tompus, mislim da je čekao nekog. Delovao je nervozno i besno, kao da negde žuri. Sećam se da je pogledao u sat, evo i sad se naježim kad se toga setim. Ja sam tada krenula na pijacu. Evo, i sad stoji opušak ispred zgrade. Nikolinu nisam duže vreme videla ovde, verovatno je u Hrvatskoj. Ona se uvek lepo javljala, šetala je kuče tu po kraju. U stanu se ta tragedija nije desila sigurno, mi bismo to znali, dolazila bi i Hitna pomoć - rekla nam je komšinica iz zgrade koja je insistirala na anonimnosti.

U obližnjim kafićima ističu da su viđali pokojnog Vidoja i njegovu suprugu.

- Dolazio je, bio nam je čest gost. Bio je galantan, uvek je ostavljao bakšiš. Malopre smo čuli šta se desilo i baš nam je žao - rekao nam je jedan od zaposlenih u kafiću, koji se nalazi na manje od 100 metara od zgrade gde je Ristović živeo.

REAGOVANJA POZNATIH

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ

Vidoje i Nikolina su bili divan par

Dušica Jakovljević
foto: Kurir

Jao, bože, sad sam od vas čula, nisam znala. Jako mi je žao, Nikolinu jako dugo poznajem i puno je volim. Bili su divan par, pre nekoliko dana sam gledala kako zajedno sređuju kuću, oni su bili jako skladni, mnogo su se voleli i bili su par za primer. Moje iskreno saučešće.

DEJAN MILIĆEVIĆ

Imali smo lep odnos

Dejan Milićević
foto: Sonja Spasić

Ne mogu da verujem, u šoku sam, bio je jako mlad čovek. Bio je jako fin, kulturan i ljubazan, imali smo veoma lep odnos. Pamtiću ga kao velikog džeka i maksimalno korektnu osobu. Zaista sam u velikom šoku, ne znam šta da kažem, moje najiskrenije saučešće Nikolini i porodici.

SAŠA VIDIĆ

Bili smo porodični prijatelji

Saša Vidić
foto: Damir Dervišagić

Ovo je velika tuga za sve ljude koji su poznavali Vidoja i Nikolinu. Bili smo porodični prijatelji, zvao sam Nikolinu čim sam saznao, ali ona se ne javlja nikome, sigurno je u šoku. Bili smo jako bliski i imali smo velike planove. Čestit, mlad, fakultetski obrazovan čovek koji se bavio umetnošću. Ovo je užasno velika tragedija, jer smo izgubili mlado i pametno biće.

SAŠA KOVAČEVIĆ

Saučešće dragoj Nikolini

Saša Kovačević
foto: Printscreen/Instagram

Na putu me je dočekala informacija da je Vidoje preminuo, verujte mi da sam vrlo šokiran ovim saznanjem. Ovom prilikom želeo bih da izjavim najiskrenije saučešće dragoj Nikolini, kao i porodici.

Štampano izdanje 09.05.2022.
foto: Kurir

NE PROPUSTITE

KURIR VAS DANAS NAGRAĐUJE! DOBIĆETE SJAJAN POKLON – VIŠENAMENSKU LJUŠTILICU

Višenamenska ljuštilica je više kuhinjskih alatki u jednom specijalnom proizvodu, koji ćete koristiti svakodnevno za bržu i lakšu pripremu ukusnih jela!

Ovo je proizvod koji je neophodan u svakoj kuhinji. Veoma lako se koristi.

S jedne strane nalazi se ljuštilica, a s druge rende.

Sve ono što vam je predstavljalo napor kada je priprema hrane u pitanju i trošilo vam vreme, sada može biti olakšano i ubrzano upotrebom multifunkcionalne ljuštilice.

Sada bez problema za veoma kratko vreme možete oljuštiti krompir, kivi, krastavac, jabuke, šargarepu...

I ne samo to. Na ljuštilici se nalaze različiti nožići, pa sečenjem možete dobiti različite oblike voća ili povrća.

Poklon, Dodatak, Višenamenska ljuštilica
foto: Kurir

Čitajte KURIR!

A. Denda - A. Panić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track